Testimaa kova jätkä parhaat seksikokemukset

Jos kyseessä on pelkkä luulo, palauttaa Testimaan kova-jätkä-asteikko sinut takaisin maan pinnalle. Voiko sinulle aukoa päätä? Kyllä voi, minua sellainen ei liikuta. Oletko oksentanut liiasta alkoholin juomisesta? Kyllä Kyllä, ja käytän säännöllisesti.

Oletko lyönyt ketään tarkoituksena satuttaa viimeisen vuoden aikana? Kyllä Kyllä, koska tyyppi aukoi päätänsä Kyllä, mutta itsepuolustukseksi Kyllä, mutta puolustaakseni kaveria En. Onko edellisessä kysymyksessä mainitut syyt hyväksyttäviä syitä? Kuka päättää eniten kaveriporukassasi?

Minä Joku muu Hei, ei me olla mikään kaveriporukka, me ollaan Jengi. Antaako kovempi jätkä ensin periksi? Ovatko kaikki ihmiset arvokkaita? Tässäpä se tulee mystinen oksymoron: Nuorehkot naiset pelkäävät jotain mystistä v miehissä, jotka juuri ovat ne turvallisemmat kaikin puolin, miten vain verrattuna siihen teinipoikaan.

Sitten miestä vanhemmat naiset nirpistävät rotu-nenäänsä, kun sitten ei ole sitä "kokemusta" ja jäädään vain kavereiksi. Mä voisin toki olla itseäni vanhemman naisen kanssa. Nuoret miehet harvemmin pätevät koulutuksellaan, satuksellaan, rahoillaan vaan ovat muuten hyvää seuraa. Nuoret miehet ovat usein sympaattisia, mukavaa juttuseuraa, hyviä kuuntelijoita, huomaavaisia, upeita rakastajia, elämänmyönteisiä, innokkaita, villejä jne.

Voivathan he toki olla avoimempiakin ja halukkaampia kokeilemaan asioita, elämään elämää täysillä jota voi myöhemmin sitten kiikkustuolissa muistella. Vanhempi ei ole automaattisesti parempi vaihtoehto.

Kokeile treffailla vanhempaa naista jolla on vaikka akateeminen tutkinto ja samat elämänarvot kuin sinulla. Voisi ihan oikeasti tärpätä. Sepä on juuri se pointti, joka nuorten naisten pitäisi tajuta! Akateemiset 3-kymppiset naiset ovat tylsempiä kuin Kauppalehden viimeisen aukeaman kaaviot raaka-aineiden historiallisesta hintakehityksestä. Enkä ole pätkääkään edes kiinnostunut raaka-aineista Ja jotkut ne jää yksinkin tässä matkan varrella. Elämä on sellaista, aina ei saa mitä haluaa, tsemppiä sulle matkan varrelle kuitenkin ja onnea!

Ei tietenkään aina, eikä edes useimmiten, mutte miten ihmeessä muka vuotta vanhemmalle kundille nainen olisi automaattisesti näyttelyesine ja statussymboli?

Väitän, ettei yhtään todennäköisemmin kuin nuorelle kundille, joka haluaa pönkittää egoaan saalistamalla mahdollisimman hyvänäköisen "kissan" kainaloonsa. Suosittelen sinulle avoimuutta ja 10 vuotta vanhempien miesten tapailua!

Ymmärrän omat lähtökohtasi, koska nimenomaan oman kokemattomuutesi takia haluaisit naisenkin olevan kokematon nuorempi. Itse epäilen, että kokemattomuus ja kokemus ei ole aivan niin mustavalkoisia asioita, eikä niin sidottuja ikään. Tulee mieleen tytöt, jotka yläasteella jo harrastivat seksiä, hankkivat lapsia tai abortteja, ym Iästään huolimatta kaikkea muuta kuin kokemattomia, ja ihan luonteensakin puolesta yleensä sellaisia kovia ja rääväsuisia.

Lisäksi kannattaa miettiä sitä, että ymmärrys ja empatia esimerkiksi sinun kokemattomuuttasi kohtaan sekä herkkyys ja lempeä suhtautuminen muutenkin mitä uskon sinun todellisuudessa kumppanilta toivovan ainakin omasta mielestäni kumpuaisi ennen kaikkea siitä nähdystä elämästä, kenties omista vaikeuksista tai jostain. Nuoret ovat usein hyvin tuomitsevia ja itsekkäitä ihan sen takia että kuvittelevat itse olevansa maailman keskipiste, hyvässä ja pahassa.

Useimmilla ei ole kokemusta elämän varjoisasta puolesta. Sen takia heidän on vaikea tosissaan ymmärtää epätäydellisiä ihmisiä, niin päästää hyviä lähelle kuin myös varjella itseään pahoilta. Ja hyväksikäyttäjät ja pelimiehet ovat lähestulkoon poikkeuksetta vanhempia, usein huomattavastikin.

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kolmekymppinen mies parikymppisen naisen kanssa on huono idea, vaikka olisi kuinka kokematon seksuaalisesti. Kun toinen on reilusti vanhempi, taloudellisesti riippumaton ja kaikin tavoin ns. Sen ikäinen ei ehkä tiedä mistä saa apua, mikäli haluaa suhteesta ulos.

Ehkä juuri se on osa viehätystä että kun joku on niin täysin avuton, niin itse tuntee olonsa vahvaksi? Jotenkin tosi ikävää että sinäkin olet melkein yhtä fiksoitunut nuoriin tyttöihin kuin Mies ja Beefcake. Olen aina kuvitellut sinut erilaiseksi. Harmi että sulle ei kelpaisi esim. Minä en koskaan huolisi mitään v vanhempaa miestä Ei pahalla, mutta en pode mitään isäsydroomaa Sinunkin kannattaa miettiä noita kriteerejäsi ja punnita sitä, että onko mukavampaa olla joko yksin tai omanikäisen naisen kanssa.

Mun ukki oli mun mummia 8 vuotta nuorempi ja elivät yhdessä niin kauan kunnes kuolema erotti. Mummi muuten eli vielä 14 vuotta sen jälkeen, kun tämä hänen 8 vuotta nuorempi miehensä kuoli ja hänen uusi miesystävänsä oli neljä vuotta mummia nuorempi ja kuoli hänkin mummia aiemmin eli mummi saattoi kaksi nuorempaa miestään hautaan.

Jos naisen pitäisi muka ottaa 10 vuotta vanhempi mies, niin miten sen sovittaa siihen, että todistetusti miehet kuolevat paljon nuorempana kuin naiset. Jos kaikki naiset ottaisivat itseään huomattavasti vanhemman miehen, niin naisethan jäisivät tosi nuorina leskiksi ja olisiko se muka hyvä asia?

Ja mistäs niille nuorille vuotiaille kundeille, jotka elävät seksuaalista huippuaan, löytyy tyttöystäviä, jos kaikki heidän ikäisensä tytöt menisivät vanhempien miesten kanssa? Vetävätkö he sitten tumppuun vai harrastavatko vanhempia naisia? Kyllä nöösipojalla on nyt niin lapsellisia juttuja, että taidat olla sittenkin joku provoilija tai olet ihan sekaisin itses kanssa. Noilla asenteilla ei kyllä tyttöystävää takuulla löydy. Sinun ikäisesi mies Yhtä tylsiä ne kolmekymppiset ukot ovat parikymppisen nuoren naisen mielestä.

Mitä iloa on siitä että mies on kokeneempi tai vakavaraisempi, jos itse haluaisi vielä kokea kaikenlaista, eikä vain nysvätä kotona ja kuunnella ukon työjuttuja? Parempi vaihtoehto se oman ikäinen mies on.

Kun molemmat ovat esim. Ei sitä nuorta naista kiinnosta millaista opiskelu oli 10v sitten, vaan millaista se on nyt. Ei se 30v ukko jaksa enää mennä kuten oman ikäinen ja takuulla narisee jokaisesta opiskelijabileestä yms johon nuori nainen haluaisi kavereidensa kanssa mennä. Eikä sitä viitsi edes ottaa mukaan kun lähtee parikymppisten kavereidensa kanssa aikaa viettämään. Nykyään naisilla on itsellään mahdollisuus hankkia se koulutus ja hyvä palkka.

Ei tarvitse ottaa jotain puolta vanhempaa ukkoa vain siksi, että se on jo tienannut enemmän. Kyllähän se oman ikäinenkin jossain vaiheessa työelämään siirtyy, samoin kuin nainen itsekin.

Kyllä muutaman vuoden voi opiskelijana "kituuttaa". Tälläkin palstalla on hemmetin monta miestä, joiden mielipiteet ovat lähinnä urautuneet siihen mitä ne olivat v sitten. Eivät kovin avoimilta tunnu. Kirjoitit tuolla aikaisemmin, että eikö olisi parempi, jos "opastajana" olisi vanhempi ja kokeneempi. Samalla sanoit, ettei ole kyse mistään ulkonäköjutuista yms. Kuitenkin tyrmäsit hetui ajatuksen vanhemmasta naisesta itselläsi. Loogisesti ajateltuna sinunkin kannattaisi ottaa se vanhempi nainen "opastajaksesi".

Tuskin se 10v nuorempi nainen enempää elämästä tietää kuin se vanhempi? Jos taas vedotaan näihin hedelmällisyysasioihin yms, niin siinäkin logiikkasi pettää. On totta että mies voi saada lapsia keskimäärin vanhempana kuin nainen, mutta ihan samalla tavalla se miehen kroppa alkaa rapistua jo siinä 20 ikävuoden jälkeen.

Myös sperman laatu alkaa heikkenemään, joten hedelmällisyyden ja lapsen terveyden kannalta se oman ikäinen mies on järkevämpi vaihtoehto naiselle. Luultavasti oman ikäisen kanssa on myös enemmän samankaltaiset näkemykset lapsen kasvattamisesta ja nuorempi mies jaksaa paremmin touhuta lapsen kanssa. Sitä paitsi moni nainen ei halua lapsia vielä siinä parikymppisenä.

Opiskelut kesken, ura aloittamatta. Jos odotatte v jotta ajankohta on naiselle järkevämpi, niin ukko alkaa jo lähestyä keski-ikää, kun lapsi vasta syntyy. Tässäkin suhteessa se oman ikäinen mies on siis järkevämpi vaihtoehto. Ei ole kummallakaan niin kiire lapsien hankkimiseen yms.

Sitä paitsi kyllä se nuorempi mies näyttää aika monen naisen silmään paremmalta kuin 10v vanhempi. Miehen fyssiikahan on parikymppisenä parhaimmillaan, kuten monesta urheilulajista huomaa. Ei ole vielä naamassa ryppyjä, hiukset paremmassa kunnossa jne jne.

On tietysti miehiä jotka ovat parikymppisenä vielä ihan pentuja ja miehistyvät myöhemmin, mutta eivätpä nämä miehet sitä suosituinta porukkaa olekaan. Jos mies ei ollut parikymppisenäkään oikein kenenkään naisen suosiossa, niin tuskimpa hänestä yhtäkkiä kolmekymppisenä tulee parikymppisten kaunottarien naisten silmissä sitä kuuminta hottia, vaikka kuinka kehuisi tutkinnollaan ja ammatillaan.

Kyllä ne nuoret komeat miehet edelleen vievät ne nuoret kaunottaret, eikä joku 30v inssinörtti. Tälleen vaa niinku Aika moni näiden nuorien naisten vonkaajista on nimenomaan niitä v varattuja miehiä, joilla on jonkinlainen pakkomielle saada nuorta pimpsaa. Sekö on sitä arvostusta ja kunnioitusta, että yritetään heti kammeta nuorta naista sänkyyn keinolla millä hyvänsä.

Paljon kertoo sekin, että monelle näistä pääasia näyttää olevan nimenomaan se että nainen on paljon nuorempi. Edellisellä kommentoijalla oli myös hyviä kommentteja tuohon taloudelliseen asemaan ym liittyen. Onhan sitä nähty paljon tapauksia, joissa se vanhempi mies kuvittelee että kun hänellä on enemmän rahaa ja elämänkokemusta, niin hän saa sitten päättää kaikesta ja komentaa naiivia nuorta pikkuvaimoa miten haluaa. Luullaan että ikä tuo automaattisesti viisautta kaikesta, vaikka niin ei todellakaan ole.

Kyllä se nuorikin voi asioista paljon tietää, mutta moni vanhempi ei vain ylimielisyydessään halua kuunnella, vaan jyrää kaiken "Kyllä mä tiedän" -asenteella, vedoten pelkkään ikään ja elämänkokemukseen.

Sitä paitsi on paljon nuoria, jotka ovat avartaneet maailmankuvaansa esim matkustelemalla yms huomattavasti enemmän kuin samoissa ympyröissä 15v pyörinyt paikoilleen jämähtänyt mies. Ei muuta lisättävää, näin se menee kuten yllä kirjoitit. Sekö on sitä arvostusta ja kunnioitusta Kaikki varatut miehet, jotka vonkaa minkä tahansa ikäisiä naisia, ovat luusereita ja naiset voisivat Fiskarsin mustavartisella huitaista näiltä "pelimiehiltä" pelivehkeet POIS!

D Olisi kiva nähdä 4-kymppisen varatun miehen ilme, kun sukukalleudet olsii poistettu! Vaimo kysyisi, että "Mitä kävi? D AIvan oikein luuseri-varatuille miehille. Paljon asiaa, jota turha komentoida. Treffi-profiilissani lukee ihannenaiseni iäksi vuotta. Tämä ketju kuitenkin alkoi vain ja ainoastaan siitä huomiostani, että harva parikymppinen nainen treffipalstoilla tuntuu olevan kiinnostunut yli vuotta itseään vanhemmasta. Ennen ajattelin että joku 6 vuotta on se maksimi yläraja minulle, kunnes tapasin niiiiin ihanan miehen jonka kanssa juttu lentää vaikka miten paljon, ja harvoin tuleekin mieleen kuinka paljon vanhempi tämä mies minua oikeastaan onkaan.

Niin nuorekas ja lapsellinen, mutta kuitenkin niin aikuinen. Tämä mies on siis vuotias: Harmi vain että mies tykästyy itseään huomattavasti vanhempiin naisiin, on ollut suhde 23 vuotta vanhempaan joten tuskin haluaa ikinä seurustella itseään 11 vuotta nuoremman naisen kanssa: Vielä kun sitä välimatkaakin on aika paljon. Mutta kiitos tämän miehen, olen alkanut lähestyä miehiä jotka ovat sen 10v vanhempia ja yllätyksekseni olenkin huomannut, että enemmän mä tulen niiden kanssa juttuun kun mun oman ikäisteni.

Oon aina pitäny vanhempia miehiä aina liian aikuisina ja vakavina ja yllätyin itsekin kun huomasin kerran puhuvani vuotiaalle miehelle, joka oli niin hassu ja semmonen nuorekas ilopilleri: Ei se raha eikä ikä ratkaise, vaan se luonne! On hienoa huomata, että sinun kohdallasi olet löytänyt henkisen samankaltaisuuden miesten kanssa, vaikka ikäero onkin ollut yli 10 vuotta. Aloin ihmetellä, miksi niin moni parikymppinen nainen "automaattisesti" rajaa itseään yli vuotta vanhemmat pois kiinnostuksenkohteistaan.

Ymmärrän toki, että ensisijaisesti oman ikäiset kiinnostaa, mutta kuten kirjoituksessasi annoit ymmärtää, vuotias kundi voi olla ihan yhtä hauska ja lapsellinen kuin vaikkapa vuotias kundi. Ei 3-kymmenen vuoden ikä tee automaattisesti kenestäkään "kalkkista".

Itse ihmettelen sitä, kuinka harva parikymppinen nainen edes haluaa tutustua vuotiaaseen mieheen Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin ja toivotaan, että löydät sen oikean ;.

Sinun tulisi ensin katsahtaa itseäsi peilistä Mietippä sitten, olisitko "liian vanhan näköinen" 20v nuorelle naiselle??????? Ulkonäöllä on merkitystä myös naiselle niin kuin miehellekin, ja jos näytät liian vanhalta, ei yksikään 20v nainen huoli ikäistäsi miestä varsinkin jos näytät ikäistäsi vanhemmalta kun tarjolla on nuorempiakin.

Mikä saa teidät miehet uskomaan sen tosiasian, että katsokaa oman "tasoisia" naisia, älä tavoittele kuuta taivaalta vaan pysyttele maan pinnalla.

Harmillista, jos pelkästä ulkonäöstä on tullut niin suuri "deal breaker", että muutoin "hyvä" mies jää kokonaan huomiotta vain ulkonäön takia. Ja hei, nythän oli kyse vain 10 vuoden ikäerosta! ENkä oiekin tunne itseäni vanhaksi. Sauli Niinistö on vanha se on selvää. Ja Hugh on ikäloppu.

Ei naisia oikeasti kiinnosta miehen ulkonäkö NIIN paljon, eihän? Otan mieluummin nuoremman, nuorekkaamman ja paremman näköisen oman ikäiseni kuin vanhemman näköisen ja -oloisen miehen jolla luultavasti perheenperustaminen mielessä, ja itse kun en vielä aikoihin suunnitellut perhettä perustavani vaan haluan elää nuoren ja vapaan ihmisen elämää sellaisen ihmisen kanssa jolla on samat kiinnostuksenkohteet ja sama elämäntilanne.

Tulot seivät merkkaa mitään koska naiset tienaavat itse, harva mies enää tänä päivänä edes tahtoisi vaimonsa jäävän kotirouvaksi. Opiskeluajan kituutuksen jaksaa mielellään jos rinnalla on komea ja viriili nuori kundi ; Sama elämäntilanne ja kiinnostukset on must. Usein 10 vuotiailla on jo aivan eri jutut koska aika muokkaa trendejä ihan kaikessa, jopa suhtautumisessa asioihin sekä suhteisiin.

Kymmenessä vuodessa ehtii jo muokkautua omanlainen nuoriso. Kulttuuri muuttuu, tavat muuttuu. Saatikka sitten että mies olisi 20 vuotta vanhempi, huh huh: Et kai itse usko mitä kirjoitat? Aika monelle senkin luulisi jotain mekritsevän. Varmaan tosi kiva, kun joudut peruuttelemaan lomamatkoja ja yksityishammaslääkäriaikojasi, kun oma ja kundikaverisi lompakko huutaa tyhjyyttään. Jos olisi kaksi muutoin täysin identtistä miestä, mutta toinen tienaisi 10 kertaa enemmän, niin eikö loogista olisi ottaa se enemmän tienaava?

Siis jos miehet muutoin ovat "toistensa kopiot"! Eihän se raha tee ketään onnelliseksi, mutta en ole vielä tähän päivään mennessä kuullut, että ylimääräisestä rahasta haittaa olisi!

Itse olen 22 vuotias, ja ilmoituksessani haen vuotiasta miestä. Minua ei haittaa ikäero, mikäli yhteisiä kiinnostuksen kohteita tms löytyy.. Itse sain lähettämääni viestiin yhdeltä naiselta vastauksen, että hän tunsi suurta kiinnostusta luettuani profiilini. Minulla oli kuulemma samat arvot kuin hänellä ja hän olisi asioista samaa mieltä. Viestistä oli selvästi luettavissa kiinnostus. Lähetin sen tietysti ja kysyin samassa muutoinkin kuulumisia eli viestissä oli kysymysmerkkeihin päättyviä lauseita.

EN OLE tähän päivään mennessä saanut vastausta tältä erittäin kiinnostuneelta naiselta! Ymmärrän toki, että ulkonäkö ei aina miellytä, mutta eikö "järkevä, fiksu, asiallinen ja mukava" kundi kannattaisi silti tavata?

Siis ihan vain kaveripohjalta? Kai naiset kavereikseen kelpuuttavat kunnollisia ja järkeviä miehiä, vai onkohan naisillakin vain petipuuhat mielessä myös kaverimiestensä suhteen? Itse olen laittanut merkille että parikymppiset hakee niinku sanoit vain muutaman vuoden itseään vanhempaa miestä, mutta sitten 25vuotiaille kelpaakin jo helposti 35vuotias mies, että ei sulla vielä ole pahasti asiat niinkuin ei mullakaan.

Mielestäni 25vuotias nainen näyttääkin usein paremmalta kuin 20vuotias,ei ole vielä kerinny tulla sinne perseeseen sitä naisellista muotoa. Sitten oli väittämä että parikymppinen mies on fyysisesti paremmassa kunnossa kuin 30kymppinen mikä ei pidä alkuunkaan paikkaansa ainakaan jos mies urheilee, nimittäin mies on parhaimmillaan juurikin 30 vuotiaana, koska tulokset ei tule poks vaan. Ja vielä loppuun että se ikä ei ole itselläni niinkään merkityksellinen asia,vaan se että miten natsaa kenenkin kans, joskin itseäni vanhempi nainen laittaisi kyllä vähän miettimään, mutta kun sekin on niin että toinen vanhenee ja toinen ei.

Viestisi kuulostavat epävarman miehen viesteiltä. Korostat jatkuvasti olettavasi, että olet vanhempana miehenä "tasokkaampaa" ja kypsempää, henkisesti kehittävämpää seuraa nuorille naisille, kuin heidän oman ikäisensä miehet. No, suomeksi tuo kuulostaa siltä, että haluat olla naisesi yläpuolella ja opastaa häntä elämän karikoissa vanhemman kokeneisuudellasi näin kuvailit elämänkokemustasi, josta tyttöystäväsi voisi hyötyä , saisit siis toteuttaa jotain voimasuhdetta, johon et omanikäistesi naisten kanssa kykene.

Haluat olla vahvempi kuin naisesi, mutta ilmeisesti koet, että se on mahdollista vain kokemattomampien naisten kanssa. Oletko ajatellut, että naiset haluavat tänäpäivänä kumppanuutta ja tasavertaisuutta parisuhteessa? Ei juuri kukaan halua oikeasti olla jonkun sedän holhouksen alaisuudessa, juuri kun vanhempien kotoa on vasta ehkä lukion jälkeen muutettu ensimmäiseen omaan asuntoon.

Sinä olet jo tämän huolettoman ja ihanan itsenäisen opiskelúajan kokenut, kyllä se on kullan arvoista aikaa nuorille naisillekin. Sinä alat jo setääntyä, se alkaa jo heti opiskeluiden päätyttyä, keskimäärin viimeistään siinä vuotiaana. Sedät ovat sitten nelikymppisiä, kun naiset täyttävät 30 ja ovat vielä hehkeitä ja timmejä jos itsestään huolta pitävät.

Nelikymppisestä eteenpäin miehen testosteronin tuotanto alkaa heikkenemään ja jos mies ei pidä itsestään todella hyvin fyysisesti huolta, alkaa nelikymppisestä eteenpäin jo ukkoutuminen.

Ja sitähän seuraa pappautuminen jne. Naiset sen sijaan tunnistavat oman seksuaalisuutensa huippunsa vasta siinä ennen kolmeakymppiä ja vauhti kiihtyy siitä muutaman vuoden - voi hemmetti vieköön jos se vanhempi mies alkaa olla jo erektiohäiriöinen pappa! Huomautettakoon tähän väliin, että yli puolet suomalaisista miehistä on ylipainoisia. Sitten kun tosiaan otetaan huomioon kulttuurinen muutos tässä viimeisen vuosikymmenen aikana, niin voidaan huomata, että voi veikkonen - Suomi on aivan eri maa kuin luvulla!

Matkailu ja kansainvälistyminen on ihan eri tasolla kuin joskus muinoin. Eli ysärinuoret eivät vaan ole saman ajan lapsia, olen pahoillani setänen.

Hän kirjoitti viestejä, joissa oli laittanut kuvalinkin Phil Murrayn kampaukseen harvennut puolikalju, setäkampaus ja kertoi tukkansa näyttävän samalta ja että tämä karkottaa naisia. No varmaan, jos etsit sillä fledalla parikymppisiä misuja!! Tulee kyllä niin elävät ysärimiesmielikuvat, että en enää ihmettele mistä kiikastaa. Itsellenikään ikä ei merkitse kaikkea. Haen naisia vuotta. Kiitettävän arvosanan annan kommenteistasi. Eikä niihin mitään lisättävää olekaan, kun oikeaan osuvat! Nöösillä ei ole ylipaino-ongelmaa.

Viimeksi mitattu kehon rasvaprosentti edelleen tasolla 4 eli kestävyysurheilijan kroppa ja kunto löytyy! Tämä on joku netti-ilmiö. Oikeassa elämässä naiset ovat kiinnostuneita itseään muutamaa vuotta vanhemmista miehistä. Itsekin nettideittailua kokeilleena naisena voin kertoa, että sitä ei vaan jotenkin halua pistää profiiliin rehellisesti. Syy on se, että me naiset pelkäämme antavamme väärän vaikutelman.

Miltä se vaikuttaisi, jos nainen kertoisi rehellisesti hakevansa vanhempaa? Monille tulisi mieleen, että nainen etsii elättäjää tai isähahmoa tms. Nykypäivänä suhteessa tärkeintä on kuitenkin tasavertainen kumppanuus, ja on jotenkin "normaalia" ajatella, että siihen sopivin olisi suunnilleen oman ikäinen.

Voin taata, etteivät naiset oikeasti hae itseään nuorempaa miestä, mutta me jotenkin kuvittelemme että on suotavaa pistää profiiliin ikähaarukka tasaisesti oman ikämme ympärille koska haluamme vaikuttaa "normaaleilta".

Moni nainen ruksii netissä myös, että omaa koulutustasoa alemmat koulutustasot, itseä lyhyemmät miehet ja itseä köyhemmät miehet kelpaavat. Emme me oikeasti halua heitä, haluamme vain välttää vaikuttamasta krantuilta. Joskus täällä palstallakin näkee kommentteja miehiltä, jotka kertovat etteivät he vastaa naisille, joilla on liian tiukat kriteerit, siinäkään tapauksessa että nämä miehet itse täyttäisivät naisten kriteerit!

Siksi me naiset siis haluamme antaa itsestämme kuvan vähemmän vaativina kuin mitä me oikeasti olemme. Voit siis huoletta lähetellä viestejä itseäsi esim.

Jos he pitävät sinusta muuten, niin ikäsi ei ole mikään miinus. Profiileja täytyy osata lukea oikealla tavalla, eikä uskoa tasan mitä niissä sanotaan. Ei todellakaan ole mieltä ylentävää saada paljon vanhemmilta miehiltä yhteydenottoja jos profiilissa on ihanteena max 5 vuotta vanhempi mies.

Jos sinua vanhemmat kiinnostaa, se ei tarkoita että kaikkia kiinnostaisi. Yhä useampaa naista kiinnostaa nuorempi mies havainto lähipiiristäni, työympäristöstä jne ja yhä useampi solmii myös vakavia suhteita nuorempiin miehiin en puhu mahdottomista ikäeroista, muutamasta vuodesta. Olet kyllä todellinen poikkeus, naiset ei todellakaan laita "huvikseen" noita ikävaatimuksia!!!!! Tämän kirjoituksen on pakko olla vitsi Hei nyt jotain rajaa tuohon, en halua saada enää yhtään enempää viestejä miehiltä, jotka eivät osaa lukea kriteereitä tai eivät välitä niistä.

Ilmeisesti tämän kirjoittaja on joku vanhempi mies, jolla on epätoivoinen tarve lähestyä tuoretta lihaa: Jos itse hakisin netistä miestä, tahtoisin suurin piirtein oman ikäiseni miehen, enkä todellakaan vastaisi kymmenen vuotta vanhemmille! Ai niin pitää muistaa ostaa se yksipaikkainen malli ihan selvästi, jos sinne asti setänä ollaan. Jaahas, rakkautta ei ole enää kuin ysäri-kokoelma levyillä, kiitos suomi naiset?

Lähivuosina kunhan vatsa alkaa kasvaa urheilu tarmon lopahdettua, urheilemme hyvin tavallisesti vain niiden olemattomien naisten saavuttamiseksi, voi alkaa sitten kytätä josko valmis avioero-nainen jostain tärppäisi rikkaalle poikamiehelle.

Silloin ei kukaan mies ollut ATM, ihan rapajuopot korkeintaan, mutta he eivät niitä naisia tarviikkaan hakea. Tuli BB ja avoin panokulttuuri. Taas kerran ne vanhalla opilla paikallaan jyräävät tavikset jäävät näppejään nuolemaan. Aivan päivän selvää että kovan luokan kansainvälisen tason sisäistäneet, meset, FB: Seksisuhteet alkaa hiton aikaisin, mitä se on nykyään, ala-asteellako? Mene siinä tälläisen rautaisen seksitaidon osaajan 20v neidille kokemattomana setänä seuraa hakemaan. Ei millään pahalla mutta tuossa kun on nuo kaksi vastausta pakko olla naisten niin tuntuu että parin haku on kuin Gestapon kuulustelu.

Jos siihen juttu hetkeen edes mies enää yleensä pääsee- toki täydelliset hiukset ja tv: Naisten on kiva vain tällätä gemeytä naamaansa tilaisuuden mukaan ja valkata seuralainen jolle luonto on antanut parhaat eväät. Samoinhan eläimetkin valitsevat parinsa korean ulkonäön mukaan.

Kukaanhan nainen ei ikinä puhu mitä se nainen antaa miehelle, ulkonäkönsä ja jalkojenvälinsä lisäksi tasapainoisessa suhteessa, jotta olisi oikein tasapuolista vastinetta miehen yyber tasolle. Keskitason-naiset eivät käsitä, ymmärrä tai tajua mitä monikin mies tekee ja kestää tullakseen edes joten kuten hyväksytyksi. Naisten kriteerit voivat olla millin tarkat mitä mies on ja mitä ei ja niitä ei saa arvostella, kuten ei muutakaan ominaisuutta naisissa.

Miehen on täytettävä kriteerit ja poistuttava takavasemmalle. En halua antaa kuvaa että 'fanitan' nöösiä, mutta en voi olla ihmettelemättä jos AP-puitteilla ei jotain kiinnostusta herätä naisissa-tosin se ikähaarukka on liian suuri toimiakseen käytännössä.

Tämä tuo uusia ominaisuuksia, koska oma ikäluokka on mitä on, parhaatkin on voivat olla jo elähtäneitä naisia, kiitos rankan nuoruuden. Kieroa huumoria, kyynisyyttäkin ja elämätöntä elämää iloisena sekametelisoppana, pikakirjoitus voi olla sotkuinen. Myönnän kyllä että paljolta olisi välttynyt jos sen naisen olisi kyennyt nuorempana iskemään. Se sinun mielipiteesi ei edesta jokaista naista, eikä ole ainoa oikea.

Kyllä niitä naisia on ihan oikeasti, jotka pitävät nuoremmista miehistä. On aina ollut, vaikka sitä ei olisikaan saanut ääneen sanoa.

On myös joitakin naisia jotka pystyvät sietämään itseään lyhyempää miestä, vaikka kulttuurimme sitä ei sallikaan. Pidä ihan rauhassa vaikka 30v vanhemmista miehistä, mutta älä yritä väittää että tiedät jokaisen naisen mielipiteen asiasta. Onko ihan mahdotonta tajuta, että ne 10v nuoremmat ovat vähän eri elämäntilanteessa ja muutenkin eläneet vähän erilaisessa maailmassa kuin 10v vanhemmat?

Itsekin paasaat kuinka nykykulttuuri ja nykynuoret ovat niin kamalaa ja hirveätä, joten eikös se oman ikäinen ole siinäkin mielessä paljon järkevämpi vaihtoehto. Ei ole elänyt nuoruuttaan siinä kamalan syntisessä maailmassa, vaan silloin kuin maailma oli muka vielä parempi paikka? Olipa siinä rehellisin vastaus ikinä. Jos olet oikeasti nainen, niin sun laisia on ehkä 1 tuhannessa. Aika harva nainen milloinkaan myöntäisi asioita, joista avoimesti ja rehellisesti kirjoitit.

Aloin ajatella, että "jokin on muuttunut". Ja niin näyttä olevan. Moni nainen, ei tietenkään kaikki, hyväksyy itseään nuoremman miehen. Onko sulla oikeasti pallo hukkunut noin pahasti?

EIhän mikään vastaa tosielämässä ihannetta! Ihanne on ihanne, vain harvoin saavutettavissa tosielämässä! Jokaisella on ihannekumppani, ihanneauto, ihannetalo jne. EI niitä saavuta välttämättä edes koko elämänsä aikana! Ja nyt sä väität, että jotkut vatsaa vain ihannemiehen kriteerit täyttäville miehille!

No, eipähän kulu paljoa aikaa niiden vastausten rustaamiseen. Voi olla viestiboksi aika hiljainen ;. Hyvä jos pidät tuota tietoa hyödyllisenä. Rehellisyydessä on usein se ongelma, että ihmiset pitävät sitä pilana, niinkuin nyt nuo, jotka luulivat minun olevan mies. Minusta rehellisyys kannattaa, koska nettitreffailussa on ongelmana juuri se, että jokainen toimii eri tavalla, ja ihmiset jatkuvasti tulkitsevat toistensa profiilit, viestit, vastaustiheyden ym väärin.

Kyllähän ihmiset ymmärtävät toisensa väärin ns oikeassa elämässäkin, mutta minusta sitä tapahtuu netissä aivan erityisen paljon, kun ei näe eikä kuule toisen eleitä ja äänenpainoa ja muuta sanatonta viestintää.

Siksi minusta on kaikkien osapuolien kannalta hyödyllisintä, jos tällaisella palstalla vähän avataan, mitä eri käyttäytymistavat tarkoittavat. Tosin minun vastaukseni ei näköjään ilmentänyt naisten enemmistön toimintatapaa, koska siitä niin moni suuttui Meinaat, että olet yhtä haluttu ja ihana kun juuri naiseudensa kukkaan puhjennut tyttö?

Heidän enemmistölleen olet vastenmielinen setämies. Ja tämän takia myös tiukat ikärajat. KUKAAN nainen ei halua viestejä jossa neitseellinen teinipoika haluaa vanhempaa naista "opettamaan" tai ikäviä setämiehen kuolaamisia. Nuo Jenni ja Sauli -parit ovat poikkeuksia. Useimmat seurustelevat suurinpiirtein ikäistensä kanssa, vaikkakin kaikki tietävät pariskuntia joilla on yli kymmenen vuoden ikäero. Yli 20 vuotta on todella harvinaista.

Naiset elävät pidempään kuin miehet, miksi sitten kukaan aitoa rakkaussuhdetta etsivä haluaisi itselleen miehen, joka kuolee varmaan 20 vuotta aiemmin? Ja mikä on naisten osa vanhenevien miesten rinnalla? Ja mies rappeutuu ja vanhenee sitten muutenkin kymmenen vuotta ennen naista! Ei kyllä houkuttele alkaa pirteänä vuotiaana vaihdella dementikolle vaippaa.

Ei ole se tulevisuudenkuva, minkä eläkepäivilleni haluaisin. Ja oikesti kyllä se yli vuotias mies aika raihnaiselta alkaa näyttää, haluisitteko miehet itse nyt kolmikymppisinä kovasti vanhempaa lihaa? Erektiotkin pehmenevät ikääntyessä, ei siinä mitkään viagrat hirveesti lohduta jos ei luonnostaan löydy paukkuja.

Nainen ei ikinä käyttäisi sanoja "haluttu ja ihana kuin juuri miehuutensa kukkaan puhjennut poika? Vaan sama nainen oikein halveksuu "neitseellistä teinipoikaa" hirvityksenä kukaltaan rypistyneelle naiselle. Ei kauhistella vaan haluaa. Eiköhän ne kokemukset kannata hankkia edes suurinpiirtein omaa ikäluokkaa edustavan naisen kanssa eikä äitinsä ikäisen Mrs Robinsonin seurassa. Mutta näe toki lesbofeminatsisalaliittoteoria tässäkin. Ehkäpä se on syy sinun neitsyyteesi?

Naiset eivät jaksa tuollaista asennetta. Eihän tuo nöösi edes haaveillut teini-ikäisestä kun vihjasi sen olevan vitsi vaan puhui yli vuotiaista naisista. Ehkä 'voi' käyttää mutta se ei ole tarpeellista. Ja nuoren sanotaan vaikka v ettei tule teiniassosiaatiota naisen mielestä yli kolmekymppinen mies ei todellakaan ole nuorehko, vaan setämies.

Oikein voisin korostaa, että kun olin itse 20v ja siitä nyt ei niin kauaa ole, niin tasan kukaan ei seurustellut minkään 30 miesten kanssa. Ei ainakaan herraisä sentään minkään TAVISkolmekymppisen kanssa, tai eihän tuo nöösi mikään tavis ole. Jos 20v haluaa vanhempaa, se on sitten karismaattista, komeaa ja kokenutta vanhempaa. Onko aikuinen neitsyt taas raivona? Minulla on tuttavia, joilla on teini-ikäisiä tyttäriä ja jos joku pervoATM lähestyisi heidän lastaan, tulisi nyrkistä.

Ja joo, teinipoikia nyt myöskään harva nainen sillä silmällä katselee. Etkös sinä itse pitänyt hyvin nuorista tytöistä?

En nyt muista että omassa koulussa pojat olisivat kuolanneet niinkään opettajia kun luokan suosituimpia tyttöjä. Mutta kuitenkin asetelma on paljon suotuisampi niin että se 30v setämies kiinnostuisi vaikkapa juuri niistä hiukan vanhemmista naisista, siis hiukan järkevissä rajoissa, kuin niistä 20v tytsyistä.

Vaikka paperilla se kymmenenvuotta ikäeroa ei tunnukkaan enää miehestä isolta, on se sille tytsylle vain puolet hänen elämästä! Ottaisiko 30 v mies semi-mummon pysyväksi kumppaniksi? Joku assosiaatio vois olla että tälläinen mies voisi kokea "elää uudelleen sen" menetetyn nuoruutensa kun pääSISI elämään sen nuoren naisen kanssa?? Aikuinen neitsyt on juuri niin neitsyt kun vain korvien välissään sen päättää. Ja en pidä nuorista "tytöistä", enkä ole edes haaveillut.

Sellaisia teinipoikia joilla ei ole edes karvoja vyön yläpuolella ei kannata sinkkupalstalle sotkea, pysyköön niiden tyttösten piirissä. En mitenkään suosi hyvin nuoria tyttöjä mutta en myöskään aio käännyttää sopivaa iän takia.

Ja muihin provoihin; minulla on 40v. Tuntuu että sinulla on joku tarve lytätä aina kaikki miehet jotka itse koet jotenkin epäkiinnostavaksi. Vetoat sitten omasi ja lähipiirisi umpimielisyyteen todisteena, mikä tietysti käsittää osan ihmisistä. Suotuisa asetelma yleensä näyttäisi olevan se, että kumppanit ovat suurinpiirtein samanikäisiä. Vaikka tätä miten väänneltäisiin ja käänneltäisiin niin oikeasti sellaiset suhteet joissa ikäero on merkittävä ovat melko harvinaisia.

Ihmiset eivät yleensä halua itseään merkittävästi nuorempaa tai vanhempaa kumppania. Jos haluaisivat, tällaisia pareja olisi enemmän. Voi toki olla, että nuoren kumppanin haluaminen on hyvinkin yleistä mutta koska nuoret pojat ja tytöt eivät halua vanhempiensa ikäistä puolisoa, suhteita ei synny. Tämä lienee kuitenkin melko epätodennäköistä. Sitä se ei ole. Sen todistaa se, että parit joissa toinen on merkittävästi vanhempi ovat harvassa.

Tiedän minäkin nelikymppisiä joilla on ollut nuorempi kumppani. Se ei silti ole tavallista. Yleensä nelikymppiset eivät seurustele parikymppisten kanssa, tai jos seurustelevat, suhde päättyy ja vaihdetaan taas oman ikäisiin.

Jos eronneella nelikymppisellä on vaikka kymmenisen suhdetta joista yksi on häntä 12 vuotta nuoremman kanssa ja loput omanikäisten, on edelleen perusteltua sanoa että ihmiset seurustelevat yleensä omanikäistensä kanssa.

Poikkeus - kuten Sauli Niinistö - ei vahvista sääntöä. Ja nyt puhutaan säännöstä. Itse puhuit tuosta asiasta joka on se miten teinipoika on kiinnostunut vanhemmasta naisesta. No yleisempää on se että 20 vuotias on kiinnostunut selvästi vanhemmasta naisesta, mikä ei ole lainkaan harvinaista. Kun olit puhunut siitä, puhuin sitten siitä mistä ajattelen sen johtuvan. En ottanut kantaa siihen onko se yleistä vai ei. Asenteesi on vain niin tiukan ja mustavalkoisen kuuloinen että pieni kannustus ja muistutus toistenkin ihmisten piireistä voi olla paikallaan.

En todellakaan usko että kuvauksesi 20v. En kiistä etteikö sen ikäiset naiset ennemmin luultavasti seurustelisi vähän nuoremman kanssa mutta kuvauksesi vain ovat yliampuvia tai vähintään rohkeita. Sitten jos puhutaan ihan seksistä, niin 20vuotiaat naiset suorastaan kuolaa 30v miesten perään, koska ne tietää että homma haisee panolle. Siellä on ihan vitusti enemmän jotain pari-kolmekymppisiä miehiä, jotka kulli pystyssä huutavat itselleen "vanhempaa naista".

Ihan vitusti enemmän kuin 20v naisia, jotka unlemoisivat kolmekymppisistä miehistä. Puhuin teineistä joista aloittajakin puhui.

Silti ei ole kovinkaan tavallista, että 20 ihmisellä on itseään reilusti vanhempi kumppani. Poikkeuksia toki löytyy, mutta sanohan suoraan Oliko se tuntemasi 40v mies kuitenkin hieman keskivertoa nuorekkaampi ja ehkä vähän keskivertoa karismaattisempi?

Ei siis ennenaikaisesti kaljuuntunut kaljamahankasvattaja, jolla ei ole koskaan ollut naista? Kertomuksen mies on ihan tavallinen ja mukava, kalju ja aavistuksen verran keskivertoa lyhyempi. Tai sitten kyse on sellaisesta once in a lifetime -jutusta. Ihmiset joskus rakastuvat ilman että siinä on juurikaan logiikkaa. Jotkut naiset myös etsivät isähahmoa. Mutta tietenkin tätä pohtiessasi voit runkata itsesi uneen.

Ehkä joskus vielä joku nainen avaa jalkovälinsä sinullekin, ja saat orgasmin siten että joku on kanssasi samassa huoneessa. Seksihommat on sitten asia erikseen muttei parikymppiset naiset mitään kolmekymppisiä yleensä suhteisiin huoli. No seksiähän sitä voi harrastaa puutteessa vanhemmankin miehen kanssa jos tämä on komea mutta kyllä rakkaussuhteet on ihan toinen juttu ja enemmistö suosii muutaman vuoden ikäeroa. Nuori kaunis nainen ottaa vertaisensa.

Ehkä olet meistä se onnettomampi. Se defenssi "pitää olla Ridge" voi toimia jauhosuiseen pillunvonkaajaan, joka ei muuta osaa. Samaa asiaa toin esiin, sillä erolla että suhteissa se nainen on kuitenkin yleensä se nuorempi,realistinen ikämarginaali voisi olla vuotta. Miksi nuoret naiset hakee aina nuoria miehiä.. Miksei nuoret naiset tajua vielä ,että meitä 50 v mies on vielä vapaana ja viriilissä iässä olevia..

Hyväkuntoisessa ihmisessä ei korkeampi ikä haittaa esteettisyyttä. Mutta jos on bailannut 10 vuoden putkessa juoden aina kerralla kassillisen kaljaa,voi esim. Hain netistä miehiä, olen 49v.

Olen kyllä kuosissa, harrastan uintia, hiihtoa ja kuntosalia, en tosin verenmaku suussa. En sitten vastannut kenellekään. Onneksi on mielekuvitus ja oma käsi,. Koska sä olet vaihdevuosien kynnyksellä, kato pillu kuivuu. Ja ylipainoa sinulla on 13kg Laita hakuun 60v miehet, heille seksi ei ole enää niin tärkeää.

Jos pojanvartalon omaavat naiset kiinnostaa kannattaisi ehkä hiukan miettiä omaa suuntautumusta.. Naisilla seksuaalinen huippu on siinä vuotiaana. Liukasteet on keksitty, vai oletko niin kokematon poju ettet sitä tiedä. Nuoremmatkin joutuvat niitä käyttämään jos kaverilla esim.

Tiedätkö että nainen on miestä kevyempi ruumiinrakenteeltaan, en ymmärrä vihjaustasi poikavartalosta. Ei auta liukuvoiteet jos ei naisella ole seksihaluja, kyllähän se luistaa joo, mutta kuka jaksaa naida itkevää naista kun se tekee sen pakosta? Valitettavasti mies on kuitenkin se joka kestää seksuaalisuudeltaan vanhemmaksi, naiset rapistuu,vitusta menee limakalvot rikki yms.

Tai eihän naiset mitään ota, mies ottaa naisen ja mieluummin sen nuoremman. Moni mies toimii jo neuvosi mukaan! Itse tunnut hakevan naista suht kapealta vyöhykkeeltä, kuitenkin ihmettelet, miksi naisilla on niin kapeita ikävaatimuksia.

Sinusta olisi normaalia, että miehen ikä on naiselle yksi hailee, kunhan on vanhempi kuin nainen? Ei se ihan niin mene. Asia on niin, että kun ihminen vanhenee, alkaa se ikähaarukkakin levetä. On luonnollista, että vielä parikymppisillä on suht kapeat ikävaatimukset, luultavasti itselläsikin oli siinä iässä. On toki luonnollista, että seksuaalisesti viehättävimmiksi koetaan sellaiset ihmiset, jotka ovat hyvässä lisääntymisiässä. Mutta monissa maissa alaikäiset synnyttäjät ovat oikeastaan riskiryhmä, kehittymätön lantio esmes vuotiaalla on riski eikä synnytys suju niin helposti kuin se sujuisi hiukka myöhemmin.

Toisaalta taas siinä kolmenkympin jälkeen alkaa estrogeeni ym. Vaikka miehilläkin siittiöiden laatu ja määrä huononee, pystyvät he lisääntymään pidempään. Ihmettelet, miksi naisilla yleensä on yläikäraja miehen iälle, pystyväthän miehet lisääntymään pitkään. Kuitenkin, kyllä miehetkin rapistuvat kaljamahoineen ja kaljuuntumisineen. Mutta suhteissa on kyse muustakin, kuin iästä ja ulkonäöstä.

.

Testimaa kova jätkä parhaat seksikokemukset

LASKETTELUSUKSET TESTI PIETARIN HUORAT

heinäkuu joulukuu Olen hieman ihmeissäni. Katseltuani sopivia kumppaniehdokkaita suomin Treffeillä olen yllättynyt naisten profiileissaan ilmoittamiin. Lycy Thai ja Shane Diesel seksi hommissa - lucy saa. Parhaat luonto villi sisko halus nussia naisen kanssa pornoa youtube hunis nuolee naisten Neiti testimaa kova jätkä Testimaan äärimmäisen tieteellinen, täysin tarkka, erehtymätön. marraskuu Seksi siskon kanssa paras porno video, Sikisen kopekler eroottiset . Redtube panotuubi parhaat runkkukuvat kuvat saunassa pojat Jos kyseessä on pelkkä luulo, palauttaa Testimaan kova-jätkä-asteikko sinut takaisin.

Itse olen tavannut erään itseäni neljä vuotta vanhemman miehen, joka on ollu työelämässä jo muutaman vuoden ja itse vielä opiskelen. Eli miehellä on kokemusta työelämään siirtymisestä, joten jos juttumme kehittyy minulla on jo ko. Itse olen 38v ja tahdon aina suhteessa ollessani lähes joka päivä!!!! Seksuaalisuus riippuu ihan henkilöstä, miten seksuaalinen joku on, on minullakin ollut miesystävä joka ei tahtonut kuin kerran parissa vkossa ja se suhde ei toiminut pidemmän päälle.

Myös eräs naispuolinen ystäväni valitti jonkin aikaa sitten suhteestaan, kun hän joutuu vonkaamaan seksiä ja mies kieltäytyy jatkuvasti Ei se seksin puute suhteessa aina naisen iästä kiinni ole.

Siksi koska nykynaiset pystyvät elättämään itsensä sekä mahdolliset lapsensakin. Tuo on vanhanaikaista ajattelutapaa, että naisen pitäisi huolita 10v vanhemman miehen, tuo ajattelutapa on sitä että vanhempi mies kykenee elättämään naisen sekä perheensä ja antaa tälle tarpeeksi rahaa kun nainen ei rahan saamiseen keskity vaan sen tuhlaamiseen, ihan niin kuin etelä-euroopan maissakin menee.

Naiset siellä valitsevat vanhemman miehen vain ja ainoastaan jos tällä on rahaa, rahan perusteella miehet valitaan ja naiset ovatkin aika röyhkeitä sen suhteen, käsi ojossa jatkuvasti, ja mitä kauniimpi nainen sen rahakkaampi miehen pitää olla. Mutta jos naisella on rahaa ja tulee toimeen omillaan, niin kyllä hän silloin valitsee nuoremman miehen rinnalleen kuin vanhan kävyn Niin se vaan menee.

Itse veikkaan että naisten on vaikea mieltää, millaisia ihmisiä 5 tai 10 vuoden ikähaarukkaan mahtuu: Mervi Tapola taitaa olla taas sinkku. Kiitos kun selvensit asiaa! Huonolla tuurillani tunnun törmäävän vain "Suomen epäseksuaalisimpiin" naisiin On totta, että 5-kymppisenä monestakaan miehestä ei irtoa yhtään mitään! Viagran voimalla tiedän monen 5-kymppisen yrittäjän hoitelevan naissuhteitaan. Naiset ovat tyytyväisiä, ja miehen otsasuoni nykii ja naama punoittaa.

No nyt ymmärrän miksi et löydä sitä tyttöystävää. Eihän sitä tietenkään löydy, jos on noin ankarat kriteerit, että pitää olla oikein kymmenen vuotta nuorempi ja varmaan vielä hyvännäköinenkin. On ihan luonnollista, ettei vuotias tyttö välttämättä kiinnostu kymppisestä.

Poikkeuksia tietysti aina löytyy, mutta on tavallisempaa, että katsellaan niitä oman ikäisiä tai pari kolme vuotta vanhempia. Tuskin sinäkään olet kiinnostunut vuotiaista naisista..? Miehillä harvemmin on itseään vanhempia naisia, ja syystä. Biologisesta näkökulmasta vuotias nainen on otollisempi äiti kuin ensi kertaa raskaaksi saatettu vuotias nainen.

Se kuinka paljon nuorempi vaihtelee. En ymmärrä miksi tosissasi ehdotat minulle 10 vuotta vanhempaa naista? Keskimääräinen ikäero on 3 vuotta mies vanhempi. Ei niitä 10 vuotta nuorempia naisia joka jamppa saa, siinä tarvitaan miehelle jo kunnon rahat ja asema. Eli vaikka Sauli saa niin pitäydy sinä vain omanikäisissäsi niin saattaa tärpätä..

Empiirisen tutkimukseni mukaan miehen ulkonäön ja rehellisyyden merkitys on suurin piirtein nolla sen jälkeen, kun on yrittäjä ja tienaa Tollasella kolmen sadan tuhannen vuosiliksalla alkaa jo saada kohtuullisen tasokasta naista ulkonäöllisesti , vaikka itse muistuttaisi ylipainoista alkoholistia.

Miten ihmeessä kaikille riittää niitä nuoria naisia, kun kaiken ikäiset miehet tavoittelee ainoastaan niitä? Aika naurettavia on mun mielestä kaikki nämä "biologia sitä sun tätä" syyt.

Se mitä sä haluat on nuoren hyvän näköisen naisen. Ihan sama mitä sen päässä liikkuu ja kuinka eettistä on asettaa naisen ikävaatimus 10 vuotta nuorempaan. Enhän mä ehdottanut sulle vuotiásta naista, vaan nimenomaan sanoin, että tuskin sua ne kiinnostaa. Mikset lue kunnolla vai oletsä jurrissa? Tarkotin vaan sitä, että koska suakaan ei kiinnosta ymmärettävästi ne vuotiaat naiset, niin on yhtä ymmärrettävää ettei vuotiasta likkaa aina kiinnosta vuotiaat jätkät.

Samasta asiasta on kysymys. Ei, kyse on eri asiasta! Ikäero toiseen suuntaan on normaalimpaan kuin toiseen suuntaan. Jos tarkastellaan koko maapallo populaation historiaa, niin rohkenen väittää läpi historin miesten olleen AINA naistaan vanhempia.

Ei antiikin Kreikassakaan 2-kymppiset miehet paritelleet 4-kymppisten naisten kanssa. Kyllä naiset silloin saatetiin raskaiksi vuoden iässä, tyypillisesti vanhempien miesten toimesta. Historically the most common pattern in heterosexual couples is an older man with a younger woman. Factors leading into a search for a significantly younger or older individual with whom to share an intimate relationship can vary wildly.

A common perception is that younger mates serve the purpose of a "trophy" or object of status, while older mates are perceived to have greater resources, wisdom, or sexual knowledge. Men are most reproductively successful with a partner who is six years younger than they are, while women have most children if they choose a father who is four years older, a study in Austria has shown. Vaistoni on ohjannut minua tähän suuntaan, nyt asiantuntijat vahvistavat tämän normaaliksi ja ihanteelliseksi!

Sä koitat keräillä erilaisia perusteita että se näyttäisi normaalilta, koska muuten potisit koko ajan huonoa omatuntoa. Ennen lukuahan oli normaalia naittaa teini-ikäisiä ja esiteini-ikäisiä huomattavasti vanhemmille mieihille.

Alkaisikohan joku keksiä sille nyt moraalisia perusteita ja toteuttamaan sitä nykypäivänä. Jos ihmettelet, miksi sulla ei ollut naista joskus kakskymppisenä, niin syy oli siihen todennäköisesti se, että ikäisesesi naiset deittailivat kolmekymppisiä mieihiä.

Johonkin toi älytön kierre pitää poikkaista. Eli tule järkiisi ja etsi itsellesi ikäisesi nainen. Tasa-arvo ja naisten palkkatyö on tuoneet naisille aseman jolla he voivat valita mieleisensä kumppanin joka länsimaisissa hyvinvointivaltioissa on juurikin se omanikäinen mies.

Se vain pitää määritellä! In behavior, normal refers to a lack of significant deviation from the average. Minulle normaali on hypoteettinen matemaattinen keskiarvo. Normaali on siis aina konstruktio, ei koskaan pysyvä eikä milloinkaan mikään mielipiedeasia. Et voi väittää muuta.

Mies vanhemman naisen kanssa on siis poikkeavuus eli epänormaalia. Tähän päälle voit itse kyhätä omat arvo-arvostelmasi sekä yhteiskunnan normit, asenteet ja säännöt. Mutta ne eivät muuta faktaa siitä, että mies nuoremman naisen kanssa on normaalimpaa kuin mies vanhemman naisen kanssa. Jatkan siis edelleen nuoremman naisen etsimistä siihen päivään asti, jolloin vedän henkeä viimeisen kerran.

Ööh Tälläisissä asioissa se normaali on vaan mielipide asia. Joskus kaikki jossain maailman osa-alueessa on mennyt vituilleen.

Ja silloin sitä yhteen laskettua keskiarvoa ei voida pitää normaalina. Vaikka löytyisi siis paljon pareja joissa mies olisi vaikka 10 tai 20 vuotta vanhempi se ei silti tee siitä normaalia. Koska se on vaan eettisesti väärin, että vanhat miehet katselee jatkuvasti nuoria naisia. Samalla tavalla kuin vaikkapa homojen murhaaminen on väärin, vaikka sitä tehdään kokoajan jossain Iranissa ja pidetään sielä ihan päivittäisenä puuhana.

Olet koko ajan ollut oikeassa tästä arvo-näkökulmasta. Siis juuri se, ettei matemaattinen "normaalius" tee jostain asiasta hyväksyttävää. Se onko nuorempi nainen normaalia henkilökohtaisten arvojen näkökulmasta on toki eri asia kuin matemaattinen normaali, johon olen koko ajan viitannut.

Olen niin kyyninen ihminen, etten välitä arvoista tai siitä mikä yhteiskunnan mukaan on oikein tai väärin. Jos matemaattisesti miehillä on enemmän nuoria naisia, pyrin käyttämään sitä faktaa omaksi hyväkseni saadakseni toimeni vaikuttamaan "normaaleilta".

Eikä kyse ole omastatunnostani, vaan vain siitä, että saavuttaa omat tarkoitusperät mahdollisimman vähän huomiotaherättävästi. Kunhan kehitys siellä menee eteenpäin tämäkin asia "normalisoituu". Kulttuuri muokkaa normaalia, sosiaalinen kehitys muokkaa normaalia.

Normaali ei ole pysyvä Hyvin usein onneksemme juuri näin. Mistä tieteellisestä näkökulmasta nimenomaan 6 vuotta nuorempi nainen on joku ihanne, siis paras mahdollinen puoliso? Yleisin ikäero parisuhteissa on 3 vuotta mies vanhempi , mutta tämän sinä varmaan jo tiesitkin kumpa atmeillekin sun muille miehille menisi tämä kaaliin.. Hyvää uutta vuotta kylmis! Vaikkakin on hyvin lapsellinen uusi vuosi tulossa tällä kertaa, eli omat ja tuttavaperheen lapset ovat hoidossa meillä.

D Onko tuo 3v muuten yleisin ikäero, vai ikäerojen keskiarvo? Ei kiinnosta vanhempi mies kun omanikäistäkin seuraa on tarjolla usein myös nuorempaakin on tarjolla. Suurinta osaa naisista ei se raha niin kiinnosta, ennemmin kiinnostaa miehen henkinen yhteensopivuus, samat intressit, sama elämänkokemus ja elämäntilanne sekä elämänarvot.

Tietysti nuoremmalla miehellä on usein parempi kroppa ja ovat paremmannäköisiä ja kyvykkäitä mieskunto. Onhan niitäkin naisia joille se raha on kaikki kaikessa. Silloin voi saada nuoremmankin jos on paperia tarpeeksi tarjolla. Harvalla vuotiaalla kundilla on 2 korkeakoulututkintoa ja 5 vuotta työkokemusta. Siinä matkalla ehtii oppia yhtä ja toista ihmisistä ja elämästä. Saattaisi nuori nainen oppia ja kuulla nämä tarinat ilmaiseksi, ettei kaikesta tarvitsisi maksaa itse omia oppirahoja.

Luulin aikaisemmin, että juurikin henkinen yhteensopivuus ja elämänarvot ratkaisevat, eikä ikä. Saat puolestani epäillä vaikkapa viisikymppisen miehen mieskuntoa, mutta on puhdasta naiiviutta edes sanoa parikymppisellä miehellä TIETYSTI olevan parempi kroppa ja mieskunto kuin vuotiaalla miehellä. Lähinnä naurettava toi sun kommentti. Jos 10 vuotta ei ole mitään, niin kato itelles 10 vuotta vanhempi nainen.

Ihan samalla tavalla se miehen kroppa vanhenee kuin naisenkin. Sydämen sivistys on aina tärkeä asia, muu koulutus jää sen jalkoihin. Nuorilla miehillä on vielä intoa ja uteliaisuutta elämään ja tiettyä viehättävää poikamaisuutta.

Urautunut ja ehkä jo kyynistynyt vanhempi mies on huono juttu. Eikä kaikki nuoret miehet ole kokemattomia, osalla on vaikka mitä takana, töitä, lapsia, jopa kova alku elämälle joka kasvattaa.

Jokaisen tulee itse elää ja kokea, ei sitä keneltäkään voi oppia ja kaikkein parhaiten sen voi tehdä suunnilleen saman ikäisen ja samassa elämäntilanteessa olevan kanssa. Tuolla alempana jutellaan naisten seksuaalisista kokeiluista, aika moni päälle vuotias on jo kokenut seksuaalisesti, sekä miehistä ja naisista.

Harva on täysin kokematon päälle vuotiaana. Et voi olla tosissasi! Sen tason kommenteja täällä on, että pyysin jo statistiikat Suomi Pitänee ottaa huomioon, kun avaa keskusteluja Mutta asiaan, väännetään langasta: Aging is different for men and women.

Not only do the male and female body respond differently to aging, the male and female psychology does too. Taken together, aging for men and women can be an entirely different experience. Sex and aging are very different for men and women. A woman's body responds to aging dramatically with menopause while a man's body responds more gradually Brain aging is also different for men and women. Men who are overweight, diagnosed with diabetes or have had a stroke are more likely to suffer from cognitive impairment while women are more likely if they were dependent on others for daily tasks and lacked a strong social network.

International Journal of Aging and Human Development, v38 n1 p Analyzed data from San Francisco 85 Study to examine gender differences in stressors faced in later life by white men and women. Majority of subjects were women, high proportion of whom were unmarried, living alone, functionally impaired, and had reduced financial resources.

Men had fewer decrements, were more independent, and exercised more control over their environment. A woman's sex hormone levels will affect the fat distribution on her body. Before puberty both males and females have a similar waist-hip ratio. These factors result in women's WHR being lower than for males.

During and after pregnancy, a woman experiences body shape changes. After menopause, with the reduced production of estrogen by the ovaries, there is a tendency for fat to redistribute from a female's buttocks, hips and thighs to her waist or abdomen. Siispä ei ole yhdentekevää onko nainen miestä, vai mies naista, 10 vuotta vanhempi! Siksi haen edelleen itseäni vuotta nuorempaa naista In less developed, traditional societies, males are about 5 to 15 years older than their female partners.

In the United States and Europe, guys are an average of two years senior to their partners. More interesting, when old men father children, their genes seem to increase the lifespan of both sexes over evolutionary time. How it works Women often lose their reproductive capacity around age 50, but if men can still reproduce into their 70s, Darwin would say it's advantageous for males to live longer lives providing they can hook up with a woman capable of reproducing.

Natural selection should favor longevity-boosting genes, which would get passed down from fathers to both sons and daughters. So women would benefit as well in future generations, the scientists say.

Over time, the older-guy-with-younger-gal lifestyle would lift the lifespan ceiling for both men and women in the next generations and so on. But why do men choose younger mates and females prefer older men? And in , actor Tony Randall, then 75, married and had two kids with Heather Harlan, who was 24 at the time. Last month, year-old Nanu Ram Jogi from India reportedly became the world's oldest father when he announced his 21st child. Evolutionary psychologists argue that older men have more resources to protect and care for the family, while younger, more fertile women give their male partners better means of passing along genes.

Lue ite ajatuksen kanssa toi sun koulutustausta viestis, ja mieti kuka täälä on vähä älyinen, ja miksi sulla ei ole naista. Kyllä naiset tajuavat, mikä on parasta! Keski-ikäinen, kaljuuntuva, kaljamaihainen mies Ei naisia miesten ulkonäkö kiinnosta niinkään. Kyllä nämä naisten meiningit ovatkin ihan toisen laisia jo ihan tässä lähellä naapurivaltioissammekin. Minä kyllä olen sitä mieltä että mies ei mielellään saisi olle enempää kuin jotain 2 kertaa naistaan vanhempi.

Pokkeustapauksia tietenkin aina on, ei siinä mitään. Tämähän tulee jo siitäkin kun nainen ei juurikaan enää voi eikä halua lapsia saada yli 40 vuotiaana. Mies sitävastoin pystyy lapsen vääntämään vaikka 8 kymppiseksi asti, jos nyt ylipäätänsä sellaisessa kunnossa on että normaaalisti liikkumaan pystyy. Mä oon kyllä huomannut että naiset hakee mielummin kyllä vähän vanhempaa seuraa.

Ainakin useat vähän päälle pari kymppiset tytöt hakee ikähaarukalla omaan ikäänsä, jopa sellaisia Harvemmin noi pari kymppiset nyt kauheasti nuorempaa hakee. Miks ihmeessä muuten haluat jonkun vuotiaan? Mikset halua oman ikäistäsi? Nuori kiinteä vartalo kiinostaa varmaankin. On totta, että naiset usien hakevat vanhempaa seuraa.

Olen vain yllättynyt siitä kuinka moni hakee "vain" pari vuotta itseään vanhempaa. AIka harvalla vuotiaalla naisella on ihannekumppanina vaikkapa vuotias mies. Hyvin usein haarukak on kapea, kuten tai Tuntuu kuin tietoisesti heti suljettaisiin itseä yli 5 vuotta vanhemmat unohduksiin.

Äärimmäisen vähäinen intiimi kokemukseni naisten kansa olisi jotenkin koominen tilanne 3-kymppisen naisen kanssa, joka saattaa olla maannut vähintää muutaman kymmenen miehen kanssa. Moniko yli vuotias nainen haluaa puolestaan kokemattoman miehen? Tähän kun sitten vielä naiset halveksivat itseään vähemmän seksikokemuksia omaavia miehiä niin vaihtiehdot ovat monelle miehelle todellakin vähissä. Eli toisin sanoen, omanikäisestä viisi vuotta vanhempaan. Elämän rakkaus tosin oli 2 vuotta nuorempi, mutta sain kyllä ajatuksineni tapella paljon asian kanssa, sillä musta tuntui kokoajan jotenkin väärältä että tyyppi oli sen 2 vuotta nuorempi vaikka muuten oli todella ihana ja kultainen luonteeltaan - ihan erilainen kuin kaikki muut tapaamani miehet.

Eli toisin sanoen, kyllä sillä iällä on paljon merkitystä tärkein luonteen ulkopuolinen kriteerini taitaa olla ikä , mutta mulla toisin päin eli siten ettei saa olla vähääkään nuorempi. Ja se 5 vuotta vanhempi on tosiaan yläaraja, koska sen jälkeen ollaan varmasti eri aallonpituuksilla.

Tosin vuotiaana mulla se ihanne oli vuotta, joten on kyllä nyt kahdessa vuodessa tiukentunut Mun mielestä siis on ihan normaalia että naiset 'sulkevat itseään 5 vuotta vanhemmat unohduksiin'. Toisinaan jopa ihmettelen niitä kavereitani, jotka vuotiaina seukkaavat vuotiaiden kanssa tai ovat joskus vuotiaina olleet vuotiaiden kanssa Mutta omahan on valintansa, välillä vaan tuntuu että miehen elämänkokemus ja kypsyys on ihan eri luokkaa kuin kavereideni.

He ovat olleet yhdessä jo 6 vuotta. Ihan turhaan naiset pelkäävät seurustella nuorempien miesten kanssa. Itse tapailen 3 vuotta nuorempaa, aiemmin tapailin 3 vuotta vanhempaa. Mielenkiintoienn ja harvinaisen fiksu kommentti!

Eiköhän se kokematonkin kalu sinne kokeneenkin naisen pimpsaan osu, ei se voi siitä olla kiinni? Miehen pitää jyystää se nainen ionosfääriin, ja kokematon mies ei ehkä tätä tee ihan heti ja voikin luulla sitä kokenutta naista sitten lahnaksi ja lähtee etsimäänkin vähemmän kokenutta nuorempaa naista?? Niitä seksikokemuksia saa kyllä jos muita kunniallisempia tavoitteita ei ole mielessä- kokeneelle naiselle varmaan mieltä lämmittää jos ne kaikki seksikokemukset on tyyliin kolme naista illassa thaimaassa- yhtä reiluako kuin ne naisten käyttämät random baarityypit joilla "harjoitellaan".

Ajat ovat muuttuneet nopeasti. Miettikää, mitä muut ajattelisivat! Eikö hän saa parempaa? Kiistaton status asia, siis luvulla.

Kelataan 10 vuotta eteenpäin ja katsotaan mitä naiset kirjoittelevat netissä: Avoimempi ja monimuotoisempi suhtautuminen yhteiskuntaan ja ihmisiin?

Enemmän ymmärrystä itse elämästä? I didn't see this one coming eli en olisi ihan uskonut että tähän mennään. Enenn nuorempi miesytävä oli ehdoton NO, NO. Nyt tuntuu tilanne olevan toisin. Tässäpä se tulee mystinen oksymoron: Nuorehkot naiset pelkäävät jotain mystistä v miehissä, jotka juuri ovat ne turvallisemmat kaikin puolin, miten vain verrattuna siihen teinipoikaan.

Sitten miestä vanhemmat naiset nirpistävät rotu-nenäänsä, kun sitten ei ole sitä "kokemusta" ja jäädään vain kavereiksi. Mä voisin toki olla itseäni vanhemman naisen kanssa. Nuoret miehet harvemmin pätevät koulutuksellaan, satuksellaan, rahoillaan vaan ovat muuten hyvää seuraa. Nuoret miehet ovat usein sympaattisia, mukavaa juttuseuraa, hyviä kuuntelijoita, huomaavaisia, upeita rakastajia, elämänmyönteisiä, innokkaita, villejä jne. Voivathan he toki olla avoimempiakin ja halukkaampia kokeilemaan asioita, elämään elämää täysillä jota voi myöhemmin sitten kiikkustuolissa muistella.

Vanhempi ei ole automaattisesti parempi vaihtoehto. Kokeile treffailla vanhempaa naista jolla on vaikka akateeminen tutkinto ja samat elämänarvot kuin sinulla. Voisi ihan oikeasti tärpätä. Sepä on juuri se pointti, joka nuorten naisten pitäisi tajuta! Akateemiset 3-kymppiset naiset ovat tylsempiä kuin Kauppalehden viimeisen aukeaman kaaviot raaka-aineiden historiallisesta hintakehityksestä.

Enkä ole pätkääkään edes kiinnostunut raaka-aineista Ja jotkut ne jää yksinkin tässä matkan varrella. Elämä on sellaista, aina ei saa mitä haluaa, tsemppiä sulle matkan varrelle kuitenkin ja onnea! Ei tietenkään aina, eikä edes useimmiten, mutte miten ihmeessä muka vuotta vanhemmalle kundille nainen olisi automaattisesti näyttelyesine ja statussymboli? Väitän, ettei yhtään todennäköisemmin kuin nuorelle kundille, joka haluaa pönkittää egoaan saalistamalla mahdollisimman hyvänäköisen "kissan" kainaloonsa.

Suosittelen sinulle avoimuutta ja 10 vuotta vanhempien miesten tapailua! Ymmärrän omat lähtökohtasi, koska nimenomaan oman kokemattomuutesi takia haluaisit naisenkin olevan kokematon nuorempi.

Itse epäilen, että kokemattomuus ja kokemus ei ole aivan niin mustavalkoisia asioita, eikä niin sidottuja ikään. Tulee mieleen tytöt, jotka yläasteella jo harrastivat seksiä, hankkivat lapsia tai abortteja, ym Iästään huolimatta kaikkea muuta kuin kokemattomia, ja ihan luonteensakin puolesta yleensä sellaisia kovia ja rääväsuisia. Lisäksi kannattaa miettiä sitä, että ymmärrys ja empatia esimerkiksi sinun kokemattomuuttasi kohtaan sekä herkkyys ja lempeä suhtautuminen muutenkin mitä uskon sinun todellisuudessa kumppanilta toivovan ainakin omasta mielestäni kumpuaisi ennen kaikkea siitä nähdystä elämästä, kenties omista vaikeuksista tai jostain.

Nuoret ovat usein hyvin tuomitsevia ja itsekkäitä ihan sen takia että kuvittelevat itse olevansa maailman keskipiste, hyvässä ja pahassa.

Useimmilla ei ole kokemusta elämän varjoisasta puolesta. Sen takia heidän on vaikea tosissaan ymmärtää epätäydellisiä ihmisiä, niin päästää hyviä lähelle kuin myös varjella itseään pahoilta.

Ja hyväksikäyttäjät ja pelimiehet ovat lähestulkoon poikkeuksetta vanhempia, usein huomattavastikin. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kolmekymppinen mies parikymppisen naisen kanssa on huono idea, vaikka olisi kuinka kokematon seksuaalisesti. Kun toinen on reilusti vanhempi, taloudellisesti riippumaton ja kaikin tavoin ns. Sen ikäinen ei ehkä tiedä mistä saa apua, mikäli haluaa suhteesta ulos. Ehkä juuri se on osa viehätystä että kun joku on niin täysin avuton, niin itse tuntee olonsa vahvaksi?

Jotenkin tosi ikävää että sinäkin olet melkein yhtä fiksoitunut nuoriin tyttöihin kuin Mies ja Beefcake. Olen aina kuvitellut sinut erilaiseksi. Harmi että sulle ei kelpaisi esim. Minä en koskaan huolisi mitään v vanhempaa miestä Ei pahalla, mutta en pode mitään isäsydroomaa Sinunkin kannattaa miettiä noita kriteerejäsi ja punnita sitä, että onko mukavampaa olla joko yksin tai omanikäisen naisen kanssa.

Mun ukki oli mun mummia 8 vuotta nuorempi ja elivät yhdessä niin kauan kunnes kuolema erotti. Mummi muuten eli vielä 14 vuotta sen jälkeen, kun tämä hänen 8 vuotta nuorempi miehensä kuoli ja hänen uusi miesystävänsä oli neljä vuotta mummia nuorempi ja kuoli hänkin mummia aiemmin eli mummi saattoi kaksi nuorempaa miestään hautaan.

Jos naisen pitäisi muka ottaa 10 vuotta vanhempi mies, niin miten sen sovittaa siihen, että todistetusti miehet kuolevat paljon nuorempana kuin naiset. Jos kaikki naiset ottaisivat itseään huomattavasti vanhemman miehen, niin naisethan jäisivät tosi nuorina leskiksi ja olisiko se muka hyvä asia? Ja mistäs niille nuorille vuotiaille kundeille, jotka elävät seksuaalista huippuaan, löytyy tyttöystäviä, jos kaikki heidän ikäisensä tytöt menisivät vanhempien miesten kanssa?

Vetävätkö he sitten tumppuun vai harrastavatko vanhempia naisia? Kyllä nöösipojalla on nyt niin lapsellisia juttuja, että taidat olla sittenkin joku provoilija tai olet ihan sekaisin itses kanssa. Noilla asenteilla ei kyllä tyttöystävää takuulla löydy.

Sinun ikäisesi mies Yhtä tylsiä ne kolmekymppiset ukot ovat parikymppisen nuoren naisen mielestä. Mitä iloa on siitä että mies on kokeneempi tai vakavaraisempi, jos itse haluaisi vielä kokea kaikenlaista, eikä vain nysvätä kotona ja kuunnella ukon työjuttuja?

Parempi vaihtoehto se oman ikäinen mies on. Kun molemmat ovat esim. Ei sitä nuorta naista kiinnosta millaista opiskelu oli 10v sitten, vaan millaista se on nyt. Ei se 30v ukko jaksa enää mennä kuten oman ikäinen ja takuulla narisee jokaisesta opiskelijabileestä yms johon nuori nainen haluaisi kavereidensa kanssa mennä. Eikä sitä viitsi edes ottaa mukaan kun lähtee parikymppisten kavereidensa kanssa aikaa viettämään.

Nykyään naisilla on itsellään mahdollisuus hankkia se koulutus ja hyvä palkka. Ei tarvitse ottaa jotain puolta vanhempaa ukkoa vain siksi, että se on jo tienannut enemmän. Kyllähän se oman ikäinenkin jossain vaiheessa työelämään siirtyy, samoin kuin nainen itsekin. Kyllä muutaman vuoden voi opiskelijana "kituuttaa".

Tälläkin palstalla on hemmetin monta miestä, joiden mielipiteet ovat lähinnä urautuneet siihen mitä ne olivat v sitten. Eivät kovin avoimilta tunnu. Kirjoitit tuolla aikaisemmin, että eikö olisi parempi, jos "opastajana" olisi vanhempi ja kokeneempi. Samalla sanoit, ettei ole kyse mistään ulkonäköjutuista yms.

Kuitenkin tyrmäsit hetui ajatuksen vanhemmasta naisesta itselläsi. Loogisesti ajateltuna sinunkin kannattaisi ottaa se vanhempi nainen "opastajaksesi". Tuskin se 10v nuorempi nainen enempää elämästä tietää kuin se vanhempi? Jos taas vedotaan näihin hedelmällisyysasioihin yms, niin siinäkin logiikkasi pettää.

On totta että mies voi saada lapsia keskimäärin vanhempana kuin nainen, mutta ihan samalla tavalla se miehen kroppa alkaa rapistua jo siinä 20 ikävuoden jälkeen. Myös sperman laatu alkaa heikkenemään, joten hedelmällisyyden ja lapsen terveyden kannalta se oman ikäinen mies on järkevämpi vaihtoehto naiselle.

Luultavasti oman ikäisen kanssa on myös enemmän samankaltaiset näkemykset lapsen kasvattamisesta ja nuorempi mies jaksaa paremmin touhuta lapsen kanssa. Sitä paitsi moni nainen ei halua lapsia vielä siinä parikymppisenä. Opiskelut kesken, ura aloittamatta.

Jos odotatte v jotta ajankohta on naiselle järkevämpi, niin ukko alkaa jo lähestyä keski-ikää, kun lapsi vasta syntyy. Tässäkin suhteessa se oman ikäinen mies on siis järkevämpi vaihtoehto. Ei ole kummallakaan niin kiire lapsien hankkimiseen yms. Sitä paitsi kyllä se nuorempi mies näyttää aika monen naisen silmään paremmalta kuin 10v vanhempi.

Miehen fyssiikahan on parikymppisenä parhaimmillaan, kuten monesta urheilulajista huomaa. Ei ole vielä naamassa ryppyjä, hiukset paremmassa kunnossa jne jne. On tietysti miehiä jotka ovat parikymppisenä vielä ihan pentuja ja miehistyvät myöhemmin, mutta eivätpä nämä miehet sitä suosituinta porukkaa olekaan. Jos mies ei ollut parikymppisenäkään oikein kenenkään naisen suosiossa, niin tuskimpa hänestä yhtäkkiä kolmekymppisenä tulee parikymppisten kaunottarien naisten silmissä sitä kuuminta hottia, vaikka kuinka kehuisi tutkinnollaan ja ammatillaan.

Kyllä ne nuoret komeat miehet edelleen vievät ne nuoret kaunottaret, eikä joku 30v inssinörtti. Tälleen vaa niinku Aika moni näiden nuorien naisten vonkaajista on nimenomaan niitä v varattuja miehiä, joilla on jonkinlainen pakkomielle saada nuorta pimpsaa. Sekö on sitä arvostusta ja kunnioitusta, että yritetään heti kammeta nuorta naista sänkyyn keinolla millä hyvänsä.

Paljon kertoo sekin, että monelle näistä pääasia näyttää olevan nimenomaan se että nainen on paljon nuorempi. Edellisellä kommentoijalla oli myös hyviä kommentteja tuohon taloudelliseen asemaan ym liittyen. Onhan sitä nähty paljon tapauksia, joissa se vanhempi mies kuvittelee että kun hänellä on enemmän rahaa ja elämänkokemusta, niin hän saa sitten päättää kaikesta ja komentaa naiivia nuorta pikkuvaimoa miten haluaa.

Luullaan että ikä tuo automaattisesti viisautta kaikesta, vaikka niin ei todellakaan ole. Kyllä se nuorikin voi asioista paljon tietää, mutta moni vanhempi ei vain ylimielisyydessään halua kuunnella, vaan jyrää kaiken "Kyllä mä tiedän" -asenteella, vedoten pelkkään ikään ja elämänkokemukseen.

Sitä paitsi on paljon nuoria, jotka ovat avartaneet maailmankuvaansa esim matkustelemalla yms huomattavasti enemmän kuin samoissa ympyröissä 15v pyörinyt paikoilleen jämähtänyt mies.

Ei muuta lisättävää, näin se menee kuten yllä kirjoitit. Sekö on sitä arvostusta ja kunnioitusta Kaikki varatut miehet, jotka vonkaa minkä tahansa ikäisiä naisia, ovat luusereita ja naiset voisivat Fiskarsin mustavartisella huitaista näiltä "pelimiehiltä" pelivehkeet POIS! D Olisi kiva nähdä 4-kymppisen varatun miehen ilme, kun sukukalleudet olsii poistettu! Vaimo kysyisi, että "Mitä kävi? D AIvan oikein luuseri-varatuille miehille.

Paljon asiaa, jota turha komentoida. Treffi-profiilissani lukee ihannenaiseni iäksi vuotta. Tämä ketju kuitenkin alkoi vain ja ainoastaan siitä huomiostani, että harva parikymppinen nainen treffipalstoilla tuntuu olevan kiinnostunut yli vuotta itseään vanhemmasta.

Ennen ajattelin että joku 6 vuotta on se maksimi yläraja minulle, kunnes tapasin niiiiin ihanan miehen jonka kanssa juttu lentää vaikka miten paljon, ja harvoin tuleekin mieleen kuinka paljon vanhempi tämä mies minua oikeastaan onkaan. Niin nuorekas ja lapsellinen, mutta kuitenkin niin aikuinen. Tämä mies on siis vuotias: Harmi vain että mies tykästyy itseään huomattavasti vanhempiin naisiin, on ollut suhde 23 vuotta vanhempaan joten tuskin haluaa ikinä seurustella itseään 11 vuotta nuoremman naisen kanssa: Vielä kun sitä välimatkaakin on aika paljon.

Mutta kiitos tämän miehen, olen alkanut lähestyä miehiä jotka ovat sen 10v vanhempia ja yllätyksekseni olenkin huomannut, että enemmän mä tulen niiden kanssa juttuun kun mun oman ikäisteni. Oon aina pitäny vanhempia miehiä aina liian aikuisina ja vakavina ja yllätyin itsekin kun huomasin kerran puhuvani vuotiaalle miehelle, joka oli niin hassu ja semmonen nuorekas ilopilleri: Ei se raha eikä ikä ratkaise, vaan se luonne!

On hienoa huomata, että sinun kohdallasi olet löytänyt henkisen samankaltaisuuden miesten kanssa, vaikka ikäero onkin ollut yli 10 vuotta. Aloin ihmetellä, miksi niin moni parikymppinen nainen "automaattisesti" rajaa itseään yli vuotta vanhemmat pois kiinnostuksenkohteistaan.

Ymmärrän toki, että ensisijaisesti oman ikäiset kiinnostaa, mutta kuten kirjoituksessasi annoit ymmärtää, vuotias kundi voi olla ihan yhtä hauska ja lapsellinen kuin vaikkapa vuotias kundi.

Ei 3-kymmenen vuoden ikä tee automaattisesti kenestäkään "kalkkista". Itse ihmettelen sitä, kuinka harva parikymppinen nainen edes haluaa tutustua vuotiaaseen mieheen Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin ja toivotaan, että löydät sen oikean ;. Sinun tulisi ensin katsahtaa itseäsi peilistä Mietippä sitten, olisitko "liian vanhan näköinen" 20v nuorelle naiselle???????

Ulkonäöllä on merkitystä myös naiselle niin kuin miehellekin, ja jos näytät liian vanhalta, ei yksikään 20v nainen huoli ikäistäsi miestä varsinkin jos näytät ikäistäsi vanhemmalta kun tarjolla on nuorempiakin.

Mikä saa teidät miehet uskomaan sen tosiasian, että katsokaa oman "tasoisia" naisia, älä tavoittele kuuta taivaalta vaan pysyttele maan pinnalla. Harmillista, jos pelkästä ulkonäöstä on tullut niin suuri "deal breaker", että muutoin "hyvä" mies jää kokonaan huomiotta vain ulkonäön takia. Ja hei, nythän oli kyse vain 10 vuoden ikäerosta! ENkä oiekin tunne itseäni vanhaksi. Sauli Niinistö on vanha se on selvää. Ja Hugh on ikäloppu.

Ei naisia oikeasti kiinnosta miehen ulkonäkö NIIN paljon, eihän? Otan mieluummin nuoremman, nuorekkaamman ja paremman näköisen oman ikäiseni kuin vanhemman näköisen ja -oloisen miehen jolla luultavasti perheenperustaminen mielessä, ja itse kun en vielä aikoihin suunnitellut perhettä perustavani vaan haluan elää nuoren ja vapaan ihmisen elämää sellaisen ihmisen kanssa jolla on samat kiinnostuksenkohteet ja sama elämäntilanne.

Tulot seivät merkkaa mitään koska naiset tienaavat itse, harva mies enää tänä päivänä edes tahtoisi vaimonsa jäävän kotirouvaksi. Opiskeluajan kituutuksen jaksaa mielellään jos rinnalla on komea ja viriili nuori kundi ; Sama elämäntilanne ja kiinnostukset on must. Usein 10 vuotiailla on jo aivan eri jutut koska aika muokkaa trendejä ihan kaikessa, jopa suhtautumisessa asioihin sekä suhteisiin. Kymmenessä vuodessa ehtii jo muokkautua omanlainen nuoriso.

Kulttuuri muuttuu, tavat muuttuu. Saatikka sitten että mies olisi 20 vuotta vanhempi, huh huh: Et kai itse usko mitä kirjoitat? Aika monelle senkin luulisi jotain mekritsevän. Varmaan tosi kiva, kun joudut peruuttelemaan lomamatkoja ja yksityishammaslääkäriaikojasi, kun oma ja kundikaverisi lompakko huutaa tyhjyyttään. Jos olisi kaksi muutoin täysin identtistä miestä, mutta toinen tienaisi 10 kertaa enemmän, niin eikö loogista olisi ottaa se enemmän tienaava?

Siis jos miehet muutoin ovat "toistensa kopiot"! Eihän se raha tee ketään onnelliseksi, mutta en ole vielä tähän päivään mennessä kuullut, että ylimääräisestä rahasta haittaa olisi!

Itse olen 22 vuotias, ja ilmoituksessani haen vuotiasta miestä. Minua ei haittaa ikäero, mikäli yhteisiä kiinnostuksen kohteita tms löytyy.. Itse sain lähettämääni viestiin yhdeltä naiselta vastauksen, että hän tunsi suurta kiinnostusta luettuani profiilini. Minulla oli kuulemma samat arvot kuin hänellä ja hän olisi asioista samaa mieltä. Viestistä oli selvästi luettavissa kiinnostus. Lähetin sen tietysti ja kysyin samassa muutoinkin kuulumisia eli viestissä oli kysymysmerkkeihin päättyviä lauseita.

EN OLE tähän päivään mennessä saanut vastausta tältä erittäin kiinnostuneelta naiselta! Ymmärrän toki, että ulkonäkö ei aina miellytä, mutta eikö "järkevä, fiksu, asiallinen ja mukava" kundi kannattaisi silti tavata? Siis ihan vain kaveripohjalta? Kai naiset kavereikseen kelpuuttavat kunnollisia ja järkeviä miehiä, vai onkohan naisillakin vain petipuuhat mielessä myös kaverimiestensä suhteen? Itse olen laittanut merkille että parikymppiset hakee niinku sanoit vain muutaman vuoden itseään vanhempaa miestä, mutta sitten 25vuotiaille kelpaakin jo helposti 35vuotias mies, että ei sulla vielä ole pahasti asiat niinkuin ei mullakaan.

Mielestäni 25vuotias nainen näyttääkin usein paremmalta kuin 20vuotias,ei ole vielä kerinny tulla sinne perseeseen sitä naisellista muotoa. Sitten oli väittämä että parikymppinen mies on fyysisesti paremmassa kunnossa kuin 30kymppinen mikä ei pidä alkuunkaan paikkaansa ainakaan jos mies urheilee, nimittäin mies on parhaimmillaan juurikin 30 vuotiaana, koska tulokset ei tule poks vaan. Ja vielä loppuun että se ikä ei ole itselläni niinkään merkityksellinen asia,vaan se että miten natsaa kenenkin kans, joskin itseäni vanhempi nainen laittaisi kyllä vähän miettimään, mutta kun sekin on niin että toinen vanhenee ja toinen ei.

Viestisi kuulostavat epävarman miehen viesteiltä. Korostat jatkuvasti olettavasi, että olet vanhempana miehenä "tasokkaampaa" ja kypsempää, henkisesti kehittävämpää seuraa nuorille naisille, kuin heidän oman ikäisensä miehet. No, suomeksi tuo kuulostaa siltä, että haluat olla naisesi yläpuolella ja opastaa häntä elämän karikoissa vanhemman kokeneisuudellasi näin kuvailit elämänkokemustasi, josta tyttöystäväsi voisi hyötyä , saisit siis toteuttaa jotain voimasuhdetta, johon et omanikäistesi naisten kanssa kykene.

Haluat olla vahvempi kuin naisesi, mutta ilmeisesti koet, että se on mahdollista vain kokemattomampien naisten kanssa. Oletko ajatellut, että naiset haluavat tänäpäivänä kumppanuutta ja tasavertaisuutta parisuhteessa? Ei juuri kukaan halua oikeasti olla jonkun sedän holhouksen alaisuudessa, juuri kun vanhempien kotoa on vasta ehkä lukion jälkeen muutettu ensimmäiseen omaan asuntoon.

Sinä olet jo tämän huolettoman ja ihanan itsenäisen opiskelúajan kokenut, kyllä se on kullan arvoista aikaa nuorille naisillekin. Sinä alat jo setääntyä, se alkaa jo heti opiskeluiden päätyttyä, keskimäärin viimeistään siinä vuotiaana. Sedät ovat sitten nelikymppisiä, kun naiset täyttävät 30 ja ovat vielä hehkeitä ja timmejä jos itsestään huolta pitävät.

Nelikymppisestä eteenpäin miehen testosteronin tuotanto alkaa heikkenemään ja jos mies ei pidä itsestään todella hyvin fyysisesti huolta, alkaa nelikymppisestä eteenpäin jo ukkoutuminen. Ja sitähän seuraa pappautuminen jne. Naiset sen sijaan tunnistavat oman seksuaalisuutensa huippunsa vasta siinä ennen kolmeakymppiä ja vauhti kiihtyy siitä muutaman vuoden - voi hemmetti vieköön jos se vanhempi mies alkaa olla jo erektiohäiriöinen pappa!

Huomautettakoon tähän väliin, että yli puolet suomalaisista miehistä on ylipainoisia. Sitten kun tosiaan otetaan huomioon kulttuurinen muutos tässä viimeisen vuosikymmenen aikana, niin voidaan huomata, että voi veikkonen - Suomi on aivan eri maa kuin luvulla!

Matkailu ja kansainvälistyminen on ihan eri tasolla kuin joskus muinoin. Eli ysärinuoret eivät vaan ole saman ajan lapsia, olen pahoillani setänen. Hän kirjoitti viestejä, joissa oli laittanut kuvalinkin Phil Murrayn kampaukseen harvennut puolikalju, setäkampaus ja kertoi tukkansa näyttävän samalta ja että tämä karkottaa naisia.

No varmaan, jos etsit sillä fledalla parikymppisiä misuja!! Tulee kyllä niin elävät ysärimiesmielikuvat, että en enää ihmettele mistä kiikastaa. Itsellenikään ikä ei merkitse kaikkea. Haen naisia vuotta.

Kiitettävän arvosanan annan kommenteistasi. Eikä niihin mitään lisättävää olekaan, kun oikeaan osuvat! Nöösillä ei ole ylipaino-ongelmaa. Viimeksi mitattu kehon rasvaprosentti edelleen tasolla 4 eli kestävyysurheilijan kroppa ja kunto löytyy! Tämä on joku netti-ilmiö. Oikeassa elämässä naiset ovat kiinnostuneita itseään muutamaa vuotta vanhemmista miehistä. Henkinen ikä voi poiketa paljonkin fyysisestä iästä. Kun saat ylimääräistä rahaa työnantajalta, vedonlyönnistä, vanhemmilta , mitä teet?

Investoin tai säästän sen. Tuhlaan osan, säästän tai investoin osan. Mitä näistä asioista tekisit mieluiten hyvän ystäväsi kanssa?

Kävisin saunomassa ja uimassa. Kun elämässäsi tapahtuu jotakin todella ikävää:. Itket päiviä, mutta sen jälkeen olet käsitellyt asian ja voit jatkaa elämää. Se jää ikuisesti vuotavaksi haavaksi Minulle ei ole oikeastaan tapahtunut mitään tosi ikävää, joten en osaa sanoa. Onko maailma muuttumassa parempaan suuntaan? Tykkään juoruilla ystävien ja kollegojen kanssa. Todellakin Juu, mutta lähinnä siksi kun ei ole oikeastaan muutakaan yhteistä puhuttavaa.

Toisinaan En kyllä nauti juoruilusta. Olet buffet-paikassa syömässä, miten toimit? Syöt miltei kaikkea vähäsen. Kokeilet ensin miltei kaikkea, mutta siirryt sen jälkeen vain muutamaan ruokalajiin, joilla syöt itsesi täyteen.

Pelaat varman päälle, ja syöt vain muutamaa ennalta tuntemaasi ruokalajia. Muodostatko uusia kontakteja ja solmitko uusia ystävyyksiä helposti? Kyllä kumpaankin Uusia kontakteja syntyy helposti, mutta ystävyyksien syntyminen vie aikaa. Minun on vaikea luoda uusia kontakteja. En oikeastaan kykene luomaan uusia kontakteja. Millaisia tavoitteita luot nykyisin itsellesi?