Iskuri kokemuksia pilluvideo

Mistä löytäisi ihan vaan seksiseuraa, fuckbuddyn? En halua enkä voi sitoutua kehenkään. Miehen pitäisi kuitenkin olla tervejärkinen, ei-syrjätynyt ja siisti. En halua myöskään varattua miestä, siinä joutuisi tavallaan muitten parisuhteiden sekaan. Tavallinen suomalainen mies, joka haluaisi seksiä naisen kanssa, onko se nyt näin vaikeaa? Roskaa on paljon, maksullisia naisia, hulluja miehiä etc. Itse 35v naisena olen kyllä pari ihan kivaa v tapausta tuolta onnistunut löytämään, mutta melko paljon siinä saa kyllä viestejä seuloa ja vastailla ennen kuin tärppää.

Ja valitettavasti se on niin että puolet kahville saakka päästämistäni miehistä on sitten osoittautunut sellaisiksi tapauksiksi että en ole halunnut muuta tehdä kuin vain paeta paikalta.

Mutta siis, 2 onnistunutta pidempiaikaista "suhdetta" olen tuolta kuitenkin saanut, toinen 25v putkiasentajan kanssa ja toinen 29v ekonomin kanssa, että miehiä ainakin löytyy laidasta laitaan.

Ensimmäisten 2 päivän aikana sain vastausta, joista lähes kaikki olivat roskaa. Paremmin olen onnistunut suomi24 deiteillä ja ihan livechätissäkin. Iskurin ilmoituksiin on vähän ihoittavaa vastata, jos kertoo koko elämänsä, luonteensa ja tunkee johonkin palvelimelle itsestään kuvia. Kaunis ilmoituskin naiselta voi olla ihan feikkiä loppujen lopuksi.

Laittakaa ilmoituksiin edes vietinlähetys mahdollisuus kännykkään. Ja karsikaa sitten idiootit kun kuulette puhelimessa, millainen mies siellä selittää itsestään. Ja se oma kokemus. Vastasin ilmoitukseen ja minulle soitettiin. Treffeille mentiin pikaisesti ja kaikki oli onnellisia;. Kyllä Iskurista voi seuraa löytää, mutta se vaatii sitkeyttä.

Lukutaidottomuus on vakio, samoin valehtelu. Mutta tiukkaa karsintaa niin kyllä sieltä voi helmiäkin löytää. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kokemuksia iskuri. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa? Pakkohan se on sitä ilmoitustaan siellä viikkoja ja vuosia pyörittää maksuton olen tosin Olen 40 nainen ja minulle vastaavat yli vuotiaat miehet, enimmäkseen vieläpä hyvin kaukana asuvat.

Itse valitettavasti en innostu vanhemmista miehistä millään tavalla. Kuitenkin Iskuri on ainoa saitti jossa silloin tällöin voi sekin ihme tapahtua että 40 mies vastaa. Ja sitten hänen vastauksestaan ei saa mitään tolkkua, koska se on sössötetty humalassa tai miehellä on paha lukihärö Kaikki muut palstat on pystyyn kuolleita. Eihän se mikään pakko oo vastata vuosikausia olleisiin ilmotuksiin. Ikähaulla voi rajata pois "väärän" ikäiset. Taidat pyörittää jotain paritus rinkiä, kun et ole valmis palstalle ehdotettuihin hyviin uudistuksiin.

Palstan säännötkin näiden ilmoitukset selkeästi kieltävät. Itsekkin saanut ainoastaan maksullisilta vastauksia, rahan kerjääjiltä vastauksia eli lataa sitä ja tätä prepaid puhelinta, sitten näiltä maksullisten deittipalstojen mainostailta on tullut vastauksia, että jatketaan juttua sitten kun olet liittynyt sinne ja tänne, just joo. Uutena villityksenä on ilmennyt sekin, että eräät ilmoittelijat ovat alkaneet julkaisemaan netissä heille tulleita vastauksia.

Minä vain odotan sitä hetkeä, kun saan mennä käräjille näiden kanssa, mikäli oman vastaukseni näen julkaistuna. Teen hakuja aika ajoin. Kyseessä kun on rikos, yksityisviestejä ei saa ja voi julkaista ilman asianomaisen lupaa, rikkoo yksityisyyttä, ja on selkeä kunnianloukkaus. Palstaa käyttävätkin voisivat olla aktiivisempia, ja varoittaa iskurin palstalla muita käyttäjiä hämäristä ja maksullisista ilmoittelijoista, sekä antaa niitä iskurin ylläpidon tietoon, kaikki käyttäjät kun näitä ei välttämättä tunnista.

Voi kuule ihan tositarkotuksella haen seuraa, en tod. Noita varotuksia huijareistahan siellä usein näkeekin. Oletko lukenut millaisia vastauksia netissä on julkaistu? Osa niistä on sellaista kamaa että näkee selvästi miten miespuolinen yksilö nauttii uhreikseen valitsemien, Iskurissa julkaisseiden naisten kiusaamisesta.

Jos saisit sellaisen vastauksen jossa uhataan henkeäsi, katsoisitko tehneesi suurenkin rikoksen jos kerrot viestistä julkisuudessa oheistamatta sen lähettäneen miehen yhteys- tai henkilötietoja millään tavalla? Onko sinulle viestin yksityisyys pyhä silloinkin kun viesti on alusta loppuun asti pelkkää sairasta uhkailua, pelottelua, syyllistystä ja masentamista?

Eiköhän siihen selkeään kunnianloukkaukseen tarvita juurikin nimi tai jotain sellaista että kirjoittaja on selkeästi yksilöitävissä ja joutuu omalla paikkakunnallaan silmätikuksi. Joku raja silläkin on miten paljon paskaa naisten on nieltävä ilman että siitä saa edes avautua kun oikein tulee paha mieli. Suotavaa olisi että häirikkövastaajat voisi ilmiantaa Iskurille, mutta mitä he siellä muka voisivat tehdä? No ei todellakaan toimi. Vastauksia voit saada, mutta itse et vastaa yhteenkään, siitä kertoo samat kommentit ympäri netin jotka myös ihmettelevät naisten sivistymätöntä käytöstä iskurissa.

Valvontakin on todella olematonta. Näin lain mukaan 7. Se on yksityisyyden rikkomista ja kunnianloukkausta jos julkaisee vastaajan vastauksia netissä, kuten eräät mm. Syytteen nostamiseen kun ei vaadita erikseen mitään muuta kuin se, että yksityisviesti on julkaistu ilman vastaajan lupaa. Vastaajan vastauskin kun on tekijäoikeuslain nojalla suojattu, joten sitäkään ei saa edes kopioida.

Sama juttu facebookissa, kukaan ei voi julkaista edes luokkakuvaa, jos siihen ei ole kaikkien kuvassa olevien suostumusta, sekin on myöskin rikos.

Mikäli taas henkeä on uhattu, on se poliisi asia, eikä sitä tule edes vatvoa netin palstoilla. Tässä on kokonaisuudessaan jollakin deittisaitilla saamani vastaus: Oletko treenannut lantion pohja lihojasi?

Jos miehet pitävät oikeutenaan puhua paskaa, pidän minäkin oikeutenani siteerata heitä. Mutta sen verran olen kiltti etten oheista yhteystietoja. Eihän ne pässit opi ikinä vastailemaan asiallisesti, jos kukaan ei niitä opeta!

Sekö on sitä sivistymätöntä käytöstä että ei vastaa? Oletko tarkistanut oletko sopinut naisen kriteereihin? Yksi yleisimmistä virheistä mitä miehet tekevät Iskurissa on odottaa seksiseuraa naiselta joka on valinnut ilmoittaa tositarkoituksella. Se kyllä näkyy siellä ilmoituksessa millä mielellä miestä haetaan. Toinen erhe on tuputtaa itseään jos on huomattavasti haettua iäkkäämpi tai nuorempi. Jos huomaa että vastaajista merkittävä osa on tällaisia joita ei hae, niin ei oikein pysty kokemaan itseään sivistymättömäksi ettei näille vastaa.

Muista tää juttusi silloin, kun löydät itsesi käräjiltä. Voi tulla hintavaksikin silloin, sillä sinulla ei ole laillista oikeutta julkaista sinulle yksityisesti tulleita ja tarkoitettuja viestejä. Lue vaikkapa lakikirjasta tämä pykälä, niin näet. Kuten jo aiemmin kirjoitin, minä kun löydän yhdenkin vastaukseni julkaistuna jollain palstalla, niin käräjät kutsuu aivan varmasti, aika ajoin teen näistä hakuja, vaikka en loukkaavia vastauksia edes kirjoittele.

Näin se vaan on 7. Kyllä, se vastaamattomuus on pelkkää sivistymätöntä käytöstä. Sattumalta minä omaan lukutaidon, ja jos haen seikkailua, en hae sitä tositarkoituksella hakevista, ja päinvastoin. Mutta ihan tosta naisten vastaamattomuudesta voit kyllä lukea pitkin nettiä, josta kommentoidaan varsin yleisesti, ja se on vaan totuus. Ilmankos iskuristakin onkin tullut paikka, jossa kukaan ei enää muuta tee, kuin feikkailee, ja vastailee miten sattuu, kun lopputulos on selvä muutenkin, vastausta ja seuraa ei tule saamaan, miksi siis panostaa vastailuunkaan.

Jos sinulle ei ole vastannut kukaan, ei tarkota ettei kellekään muullekaan vastata. Useimmiten vika löytyy miehen peilistä. Joko vaikuttaa jo alotuksessa niin moukalta ettei viitsitä edes vaivautua, tai epäillään feikiksi, tai kuten tuossa jo ylempänä sanotaan, ei olla edes luettu naisen ilmotusta mitä hakee. Itse vastaan jokaiselle joka vain suinkin vois olla potentiaalinen, eikä välttämättä edes joka osalta täysin haun ihanteen mukainen. Asiallisten ihmisten asiallisia posteja ei ole mitään tarvetta itkeä tai nauraa muiden ihmisten kanssa.

Mutta jos joku on niin uuno että laittaa naisille sairaita viestejä ja on sitten vieläpä lähdössä käräjille sen takia että ne pimeät jutut on kerrottu julkisesti netissä, niin mahtaa viranomaisilla olla vuorostaan naurussa pitelemistä että joku on tosiaan niin tollo että haluaa lähteä käräjöimään sen takia että hänen MOI LUTKA ANNATKO PANNA -viestinsä on kerrottu julkisesti.

Vakuuttelemalla että se oli nimenomaan hän joka sekavan sössötyksen lähetti hän tekee itsestään vain naurunalaisen. Jos mies on sen verran älykäs että hänen naisiin kohdistuva kiusaamistoimintansa on harkittua ja päässä laskelmoitua, hän ei ole niin pässi että alkaa niiskuttamaan oikeudessa yhtikäs mitään.

Oikeuteen ovat pyrkimässä vain totaalisesti päästään vialliset, ja heidän ininöitään ei yksikään ammattiaan arvostava syyttäjä kauaa kuuntele. Samaa mieltä minäkin kuin nimim. Mutta halusin tämän kirjoittaa jos nyt joku arka nainen tässä ketjussa kuvittelee että hänen pitää suosiolla vaieta siitä mitä törkyturvat keksivät yksityisesti suoltaa.

Sillehän me naiset jotka tapaamme vastata asiallisille vastaajille emme mahda mitään että on naisia jotka eivät vastaa. Mahtaisikohan olla mitenkään iästä kyse? Kuten netissä on myös moneen kertaan todettu, nuorille naisille tulee niin paljon vastauksia etteivät he niitä kaikkia mitenkään hallitse. Toisaalta jos miehen vastaus on hyvin suppea, sisältäen hädintuskin iän, koon ja sijainnin sitä ikääkin tuntuvat miehet pihtaavan kuin kalleinta aarrettaan!

Itse en vastaa varsinkaan sellaisille jotka paiskaavat puhelinnumeron vaatien soittamaan, mutta eivät kerro itsestään yhtikäs mitään. Mutta tämä on tietysti vähän turhaa keskustelua mikäli olet itse ok ja asiallinen mies. Minä en neuvottele, enkä sovittele, kas kun ilmainen raha on aina minulle kelvannut. Kertaakaan en ole häiriköinyt, enkä törkeyksiä laittanut kenellekkään, mutta en siltikään halua joutua herjatuksi, enkä liioin salli kunnianloukkausta.

Mikä siinä on niin vaikeaa sinulle käsittää?? Jo tuo sinun kommenttisikin lähentelee jo kunnianloukkausta, jos tarkkoja ollaan, ja tka vaan niin eiköhän pian tavata salissa. Kannattas tutustua lakiin ennenkun mylvii lapsellisia mistään kunnianloukkauksista: D olet täällä pelkkä anonyymi kirjottaja eikä kukaan tiedä sun nimees eikä oo nähny naamaas. Anonyymien nimimerkkien kunniaa ei voida loukata kun eivät ole oikeushenkilöitä: Ja milläs sä muutenkaan aattelit todistaa että joku teksti on alunperin sun kirjottamaa, eikä esim.

Entä oletko siis kirjottanu näille naisille ihan omalla nimelläs ja kuvallas ja ne on sitten julkistaneet sun henkilötietos tekstin ohessa?

Tiedätkös, että kaikista jää jäljet, mitä netissä teet, ja kaikki pystytään jäljittämään? Näin saadaan liitettyä kaikki viestit lähettäjiin ja vastaanottajiin. Voisinpa sanoa myös saman, että paskiaiset voisivat lukea deittipalstojen säännöt ja ryhtyä myös noudattamaan niitä, eli mm.

On täysin totta mitä edellä kirjoittanut kirjoittaa, yksityisviestit ovat tarkoitettu vain yksityisiksi, jonka loukkauksesta voi haastaa oikeuteen. Myöskin se on totta, että turha nillittää eripalstoilla sitä, jos henkeä tai terveyttä on uhattu.

Poistaako se sitten sen uhan? No ei todellakaan poista, siksi on poliisi olemassa. Lisäksi julkaisemalla yksityisviestejä toisilla palstoilla aiheutatte ongelmia myös sille palstalle itselleen, ei palstasta tarvitse kuin ilmoittaa julkisen sanan neuvostolle, niin sanktiot ovat varmat, kun lakia ja yksityisyyttä on rikottu.

Minäkin olen totaalisen kyllästynyt mm. Kerropa röhkijä sitten joku hyvä deittisaitti tilalle, missä todellakin saa vastauksia. Iskuri kun valitettavasti vaikuttaa olevan ainoa saitti joka ei ole vielä kuollut pystyyn.

Ei ketään kumminkaan kiinnosta mitä sontaa sen kautta häiriintyneet ihmiset kirjoittelevat, joten kukaan ei jaksa tehdä itsestään pelleä alkamalla vinkua asiasta poliisille jolla on oikeaakin tekemistä kuin puuttua nettimelskeisiin. Edelleenkin olen sitä mieltä että jos kirjoittaa sekopäisiä, tulee varautua siihen että niistä jutuista myös mainitaan. Mutta ei oikeasti hulluja kiinnosta missä heidän juttujaan kommentoidaan, tai päinvastoin ovat vain ylpeitä kun ovat saaneet huomiota osakseen.

Eihän sellaisessa ole mitään järkeä, ja ketä ne edes kiinnostaa? Pitäisikö siihen puuttua että netissä ihmiset kertovat käyneensä treffeillä jonkun kanssa ja puivat täällä yksityiskohtaisesti läpi mitä toinen sanoi ja miten esiintyi? Siinähän olisi seuraava murheen paikka, jos sattuu pelkäämään että voi joutua naurunalaiseksi. Vaan kun fiksuilla ei ole mitään pelättävää, eikä tarvista uhkailla millään taholla. Saako muka joku iskurissa vastauksia?

Minäkin vuosikausia seuraa etsinyt niin leikkimielellä, kuin tosimielelläkin, ja panostanut aina vastauksiini, mutta totta vie ainoat vastaukset tulee maksullisilta, ja muilta sekopäiltä, joidenka ilmoittelun iskurin säännöt pitäisi muutenkin kieltää, eikä näitä ilmoituksia myöskään pitäisi palstan sääntöjen mukaan edes julkistaa.

Millasta rinkiä tai bisnestä iskurissa pyörität, kuin noin sitä täysin turhaa palstaa puolustat? Jos osuu kyseinen lehti vastaan, luen.

Maksaa en siitä ala. Jokatapauksessa se että miespuoliset saavat vastauksia vain maksullista seksiä ehdottelevilta tuskin tarkoittaa sitä että miehillä on oikeus laittaa sairaita viestejä niille naisille jotka oikeasti etsivät kumppania tai seuraa sitä kautta.

Sain itse taannon viestin jossa mies epäili etten ole oikeasti nainen, vastasin olevani, mutta häntä ei sitten kiinnostanut jatkaa siitä eteenpäin. Yhteydenotot Iskurin kautta ovat siis enimmäkseen täysin tarpeettomia, mitä miehiin tulee. Todella harva vastaa haettua miestä, ja niistä lopuista jotka eivät vastaa hakua suuri osa vain todellakin häiriköi eli kirjoittelee sekavia, haukkuu naisia tai ilmoittanutta naista ja purkaa yleistä katkeruuttaan ja vihamielisyyttään.

Tällaisten ihmisten pitäisi hakeutua hoitoon. Jonkinlainen kontrolli Iskuriin olisi siis ihan aiheellista saada, mutta pahoin pelkään että se todellakin karkottaa kaikki täyspäisetkin käyttäjät.

Suomi24 kuollut täysin pystyyn sen jälkeen kun ilmoituksia ei ole enää pystynyt lukemaan kokonaan rekisteröitymättä. Mielenkiinnolla lukenut keskusteluanne ja väittelyänne, mutta niin vain kävi aikoinaan minullekkin, että anonyymina nettipalstalla herjasin, ja käräjiltä itseni löysin. Kaikista jää jälki nettiin, mitä siellä teet, vierailetpa sitten missä tahansa palstalla ja poliisi pystyy näin palveluntarjoajien kanssa kaiken selvittämään, siksi tietokoneissa on ip ja muut tunnisteet jäljittämisen vuoksi.

Kehotankin miettimään kahdesti, mitä kirjoitatte, ja mitä julkaisette, minulle lasku oli euroa kunnianloukkauksesta. Kunnianloukkaus varmaankin vaatii sen että tietää ketä loukkaa, eli se tapahtuu nimeltä mainiten. Miehet laittaessaan häirikköviestejään luottavat siihen ettei heille tule asiasta mitään komplikaatioita koska he eivät hauku naista nimeltä, kun eivät sitä edes tiedä. Eiväthän ne miehet Iskurin kautta eka kertaa vastatessaan tiedä edes naisen s-postiosoitetta, eli heillä ei ole itsellään harmainta aavistustakaan mille taholle päätään aukovat.

Sitä näiden miesten sopisi miettiä Yhtälailla nainen kopioidessaan sellaisenaan miesten sekopäisiä viestejä, miesten nimiä tietämättä ja täten myös mainitsematta, on syyllistymättä kunniankoukkaukseen koska ketään ei ole nimeltä mainittu.

Jos joku mies on niin torvi että tulee julkisuuteen kertomaan nimensä ja olevansa jostain tietystä sekopäisestä viestistä vastuussa tietylle kohteelle ja kohteen nimi saadaan selville, silloin kohde eli nainen voi yhtälailla hankkia miehelle syytteen kunnianloukkauksesta mikäli sairas viesti on sisältänyt esim. Monia ulkomaisilta pornosivuilta tuttuja naisia jo nähnyt s24 treffeissä ja vaikka suomenkieli vaikuttaakin aika hyvältä vaikkakin jotenkin käännöskonemaiselta niin suuresti epäilen että olisivat jostain tyyliin Hämeestä: Iskurissa on mukava hörhöillä, kun sieltä ei tosissaan seuraa saa, niin mitä menettää.

On mukava esiintyä varakkaana miehenä palstalla, ja naureskellä näiden Suomi naisten säälittäville vastauksille. Lisäksi kun ilmoittaa omaavansa ison työkalun, niin sitä huvittavempia on saadut vastaukset. Kappas kummaa kun itse olen puolestani moneen kertaan naureskellut minulle vastaavia miehiä jotka kehuskelevat lompakollaan tai melansa pituudella. Joku ukko kerran hermostuikin ihan helvetisti kun en hänen lukuisista yhteydenotoistaan huolimatta suostunut innostumaan hänestä, vaikka lupasi risteilyt, seksihepeneet, tuhansia euroja käyttörahaa Tämä tosin ei elvistellyt elimellään, että liekö se raha ja roina ollut peniksenjatkeita.

Iskurihan on menettänyt täysin merkityksen näitten hörhöjen vuoksi. Ei ihme että monet kunnonmiehetkin on alkaneet käyttäytymään ei asiallisesti, koska saavat mitä kummalisempia vastauksia mitä ihmeelisimmiltä naisilta. Miehet valittaa ettei siellä kunnon naisia olekkaan.

Vuosikaudet etsitää sitä oikeaa. Iskuri on menossa aina vain huonompaan suuntaa niinkuin monet muutkin treffipalstat. Siellä alkaa tosiaan olla maksullisia naisia sekä muita huijari tyyppejä koko juttu täynnä. Eihän iskuri treffit kohta kiinnosta kunnon ihmisiä ollenkaan. Sama on näillä maksullisilla treffipalstoilla, siellähän nyhdetään vain rahat pois. Maksa vuosikausia saamatta kunnon vastausta, vastaus tulee ehkä palstan sovitulta naiselta tai mieheltä tai vain ja ainoastaan yhdeltä henkilöltä.

Bisnes touhuja kaikki tyyni. Maksa tonni palstalla olostasi, etkä yhtään treffi seuraa saa. Ihmetyttää tosiaan vuosien tutkimisen jälkeen että kuinka moni noilla palstoilla oikeasti on tosissaan. No maksullisissa treffi paikoissa ainakin rahat menee hukkaan.

Ilmaisissa ei mee rahaa mut aikaa; Aina vain enemmän huijareita liikkuu. Mites ne huijarit lopetetaan;? Mitenkäs tota iskurit palstaa nyt parannetaan, kun valvontakin on totaalisen olematonta, ja kusettajat jää ainoastaan silloin kiinni kun muut niistä iskurilla muita varoittelee?

Palsta hiipuu hiipumistaan ja on jo usean vuoden ajan ollut seuranhaussa pelkkä vitsi. Naisethan toki saa vastauksia, niidenhän ei muuta ilmoonsa tartte pistää kuin jalkovälinsä värkin nimi, niin seuran saanti on taattu, toista se on miehenä hakea seuraa leikki tai tositarkoituksella, kun sähköposti näyttää pelkkää tyhjää loputtomasti. Maksullisille palstoille en myöskään ala siirtymään, joten pitääpi vissiin deittailu lopettaa kokonaan. Baareissa kun en sekunttiakaan muutenkaan viihdy örveltämistä katselemassa.

Turun seudun naisille ainakaan ei kannata vastata, on pelkkää ajan hukkaa, vastauksia saat odottaa maailmanloppuun asti, eikä siltikään tule. Viimeisen vuoden aikana olen vastannut päälle 50 ilmoituksen, niin tosi kuin seikkailu mielellä, ja tulos on totaalinen 0. Olisikin mukava kuulla, onko Suomessa muita yhtä turhanpäiväisiä paikkakuntia, joidenka naisilta saa vastauksia odottaa maailman tappiin. Selkeästi on alkanut viime viikkoina näkymään iskurin kuoleminen, ihmiset ovat kyllästyneet viikosta toiseen uusittaviin samoihin ilmoituksiin, huijareihin, maksullisiin, sekä vastaamattomuuteen.

Minäkin kyllästyin siihen että aina siellä vastasi yli-ikäiset ja ylipainoiset ja liian kaukana asuvat miehet. Ikinä ei tullut uusia miehiä saitille, ja jokaisen vastaajan vastaus alkoi höpinällä "olen nähnyt ilmoituksesi täällä useita kertoja". Muutama kävi jo oikein hirnumassa sitä, ja tietysti haukuttiin lukemattomia kertoja ronkeliksi. Mutta kun ei tyhjästä voi nyhjäistä.

Jos se saitti pysyy pystyssä niin ehkä siellä vielä ilmoitan, mutta nyt on paussi koska anti oli mitä oli. Eikä sen koommin herrasta ole kuulunut Mutta eihän se palstasta ole kiinni Iskuri on todellakin mennyt sellaiseksi, että vastatessa naisille, se kannattaa aloittaa sanoin: Ladatat miehillä saldoa prepaid liittymääsi tapaamisen ehdoksi, pyytelet kaikenlaisia varmistusmaksuja maksettavaksi tilillesi tapaamisen ehtona, tai tapaamisen ehtona on liittyä maksullisiin deitti sivustoihin".

Tälläseksi on iskuri mennyt, etkä miehenä seuraa tule saamaan, ja maksullisilla treffipalstoilla pääset ainoastaan rahoistasi eroon, ja hyvässä lykyssä luottokortti tietosi kaapataan ties minne. Nuoruutesi suorastaan paistaa läpi, kyllä se on niin, kuten aiempi kirjoitti, iskuri on väärällään maksullisia ja kusettajia, eikä todellakaan keneltäkään muulta saa sieltä vastauksia, kuin juuri näiltä kusettajilta ja maksullisilta hinnastoineen, kirjoittaa sitten mitenkä ystävällisesti tahansa, koittaa sitä seuraa saada sitten tosimielellä tai leikkimielellä.

Itse olen aktiivisesti koittanut löytää kumpaakin seuraa reilu 2 vuoden ajan, ja sähköpostissa on ihan turha edes käydä katsomassa, onko vastauksia tullut, kun näin ei ole tapahtunut, muuten kuin näiden ulkomaisten treffipalsta kusettajien ja maksullisten toimesta.

Iskuri treffit on varsin helppo käyttöinen treffisivusto näin miehenä vastatessa naisten ilmoituksiin. Ei tarvitse käydä lainkaan tarkastamassa sähköpostissaan, onko vastauksia tullut, kun sen tietää ettei ole tullut. Viime aikoina eteläsuomalaisissa kaupungeissa ilmoitelleita naisia löytyi tältä sivulta kolme kappaletta. Tai siis heidän kuvansa. Tiedät nyt keiden ilmoitukseen ei kannata ainakaan vastata. Jos kuvassa on tiettyjä asentoja tai ilmeitä, mies kyllä huomaa muutenkin että ei heru lempi ilmaiseksi.

Lempi maksaa aina Koskas se lempi ilmatteeksi olisi herunut? Elätiksi kun naisen ottaa saman katon alle, niin sittenhän se lempi vasta maksaakin.

Monasti on niinkin, että kakaroiden teon jälkeen se lempikin loppuu kokonaan, ja taas saa maksullisilla juosta. Pistetäänpä tännekkin varoituksia iskurin nais ilmoittelijoita julki, kun iskurin oma valvonta on totaalisen olematonta, eivätkä näitä maksullisia ja huijareita poista, vaikka niistä kuinka ilmoittelee ylläpidolle alati, eivätkä omiakaan sääntöjään siis noudata lainkaan. Iskuriin on siis tänäkin vuonna pesiytynyt nuoreksi naisiksi tekeytyneitä, jotka etsivät seksiseuraa.

Vastattuasi, ja vastauksen saatuasi, jutustelun jatkumisen ehtona on maksella ties mitä varmistus maksuja, ladata prepaid saldoa, tai viimeisinä kusetus keinoina on käytetty ehtona liittyä Flirtfair tai amordeitti sivustoon, jotka siis ovat maksullisia sivustoja. Kyseistä naisen tekelettä ette kyllä tule tapaamaan, mutta rahoistanne, ja mahdollisesti luottokortti tiedoistanne pääsette hienosti eroon, ja asia korjaantuu vain lakkauttamalla kortit. Jokaisen tälläiselle sankarille vastanneiden tuleekin miettiä sitä, miksi jutustelua ei voisi jatkaa sähköpostitse, kun kerran kummankin sähköposti osoitteet ovat toistensa tiedossa, vaan yhä vaan pitää liittyä maksullisiin deittisivustoihin, tai maksella ties mitä maksuja minnekkin.

Etenkin seuraavien nimien kohdalla hälyytyskellojen pitää soida, Nadja, Sarah Hourne ja sähköpostina on: Iskuri, tuo palsta jossa pedofilit saa saalistaa, ja pikkutytöt etsiä rauhassa seksiseuraa kenenkään valvomatta, aivan samoin kun maksulliset saavat rauhassa hakea melko avoimesti seuraa palstan sääntöjen vastaisesti. Samoiten palstalla saa rauhassa mellastaa kaikenlaiset petos ja huijari tehtailijat. Ainoat, keidenkä ilmoitukset palstalla poistetaan, on näistä varoittavat ilmoitukset.

Luulisi viranomaisten pian jo puuttuvan tähän touhuun. Iskurissa on tasokkaita miehiä, suomi Olen saanut mahtavaa seuraa Iskurista. Aika pitkään kuolleena ollut ketju, mutta pakko tulla avautumaan.

Palvelu uudistui juuri ja ilmon jättäminen maksaa 0,95eur. Tämä on vielä jotenkin ok ja karsii ehkä sitä turhaa karstaa pois, mutta se, että ilmoitukseen vastaaminen maksaa myös 0,95e on jo aika paksua.

Palvelua pyörittävä Sonetia tahkoi viime vuonna n. Summat ovat hieman hullunkurisessa suhteessa, mutta rahaa on tullut ilmeisesti liikaa, sillä palvelu halutaan ajaa nykyisellä hinnoittelulla alas.

Jos äkkiseltään täytyisi arvata, niin sivusto alkaa hiljalleen täyttymään täyteilmoituksista, joilla vaan haetaan maksullista viestiliikennettä.. Aika näyttää, mutta yleensä ahneella on ollut paskainen loppu. Pilasivat sitten hyvän palvelun ahneudella.. Yleensä mitkä tahansa "parannukset" on vaan pilanneet ja lopulta kuolettaneet vanhan hyvän ja toimivan. Mutta asia selvä, ei tuu enää multa ilmotuksia sinne, vaikka useita vuosia sitä kautta tuli etsittyä ja tavattua mukavaa seuraa.

Todella harmi, oli tähän asti se toimivin sivusto. Nyt pitäs sitten löytää joku vanhaa iskuria vastaava tilalle, ilmainen ja helppokäyttöinen. Ei vaan taida löytyä eikä kukaan osaava ymmärrä perustaa Kyllä sen arvasi, että noin siinä käy, jatkossa tuolla on suureksi osaksi vain miesten ilmoituksia ja tuolla hinnoitellulla tekstiviestipelleilyllä tapettiin lopullisesti monen ihmisen mahdollisuudet löytää seuraa.

Kun niin pannukakku, S24, kuin Tinderit ja Heyat on niin nähty, niin tässä on helppo alkaa valmistautumaan kuolemaan yksinäisenä, varsinkin kun naisilla on niin tiukka seula, ihan tavallinen omillaan toimeentuleva mies ei ole missään kurssissa ja senttinen tai alle nainenkin hakee vähintään senttistä miestä ja pitää olla lihasta ja tatuointia ja mielellään vielä prätkäkin että pääset jatkoon tai sitten muuten vaan paksu lompakko.

B-luokan naisillekin kelpaa vaan A-luokan mies ja siksi yksinäisyys vaan lisääntyy kun odotukset on niin katossa. Kuitenkin deittipalstoilla pyörii vuodesta toiseen suurimmaksi osaksi samat ihmiset, eli eivät vaan löydä tai huoli ketään ja siitä saavat syyttää vain omia kohtuuttomia vaatimuksiaan.

Tarjontaa kuitenkin naisille on, siellä varmasti on paljon niitä "mennäänkö panemaan" -viestejä ja niiden sekaan sitten hukkuukin asialliset ilmoitukset ja nämä edellämainittujen viestien lähettäjät pilaavatkin sitten muiden mahdollisuudet kun naiset yleistävät että kaikki miehet ovat samanlaisia ja vain sen yhden asian perässä. Paranna sitten chäänssejä ja hanki lihakset, tatuointi ja prätkä.

Ei se ole sen vaikeampaa, saanti paranee heti. Ja mikskähän et voi hakea seksiseuraa esim. Naiset saa munaa suomi Mitä helvettiä he tekee iskurilla sen paremmin kuin miehetkään.

Suomi24 on ilmanen treffipalsta. Mitä se lohduttaa, jos ja kun pelkkä seksiseura ei jaksa kiinnostaa? Sitäpaitsi eipä niitä yht. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

.

Alastonsuomi salatut elämät porno

Iskuri kokemuksia pilluvideo

Iskuri kokemuksia hot fucking pics - Östersund Karvainen Paras porn eläin malminkartano bb marianne pilluvideot nuorta seksiä vallilan ammattikoulu. Miehenä minua kiinnostaisi tietää onko joku mies saanut seuraa Iskurista joko omalla ilmoituksella tai naisen ilmoitukseen vastaamalla? En ole saanut omaan. huhtikuu Onko kokemuksia? Minkälaisia vastauksia olette saaneet? Ovatko kontaktit olleet selväpäisiä?Ilmoitteleeko siellä vain ammattilaiset? Haussa.